Jak nekdo nemuze mit zalohu sve stranky??Vzdyt ji dela v compu a pak ji uklada na HDD jako HTML,PHP a podobne.To pak kdyz dokoncite stranku tak ji z PC vyhodite a nechate je jenom na servru.To je chyba.
Tak vám treba.Ja si svoje stranky vzdy zalohuje.Aj v tomto pripade.
Cau
Ze si nekdo uklada na HDD takovy HTML, to chapu, ale na co je ti mit doma na disku PHPcka, kdyz si je stejne "nespustis"? Ja jsem nikdy programovani typu "tady mi to napis (zhlavy) na papir a nakresli mi k tomu i vyvojak" neuznaval. Takze ja teda zasadne PHPcka "doladuju" rovnou na serveru (a proto je nezalohuju).
Mno PHP si muzes pustit, staci si nainstalovat PHPtriad, nebo apache+PHP...
Ale aj tak vidis.Co jse stalo.Pro jistotu si zalohujes aj PHP a ma vyreseny problem kdyz nastane takyto problem
Supreme I"am Mici nechapu starnky
Je to jednoduché!Napriklad to čo sa stalo mne!
Celý hardisk mi padol!A je to tu!
Aj mne padol minule HDD a ale stranky som este vedel stiahnut naspat do kompu zo serveru
HM tak to asi jo hardisk tak to uz je drsny
Ja si stranky stahoval (jelikoz sem je porad vylepsoval) obden. Stejne tak i obsah databaze... takze sem v pohode, az na to, ze je nepouziju;((
2 unsupreme: php samozrejme ladim doma na lokale... ladit je pres dial-up na serveru mi prijde dost drsny (a hlavne pomaly).
2 all: nicmene tady ani tak nejde o statickou zalohu stranek... co v pripade, ze se ti generuji statistiky nebo plni databaze nebo tak neco? pak je potreba to pravidelne ze serveru stahovat, ale i tak prijdes o data mezi posledni zalohou a odstavenim serveru... takze pro nekoho muze byt ztrata webu opravdu neprijemna.
Podle me ma kazdej normalni programator co programuje PHPcko doma na kompu nainstalovanej PHP server. Ale ty asi ani nevis co to je.
Můj e-mail je mici.b@seznam.cz
přesně tak to sou paka ty co to mažou.