Gurmánské týdny T-Mobile (Tohle není reklama)

Jak jste si jistě všimli, tak operátor T-Mobile po novoroční "úpravě" cen rychle zavedl novou službu - gurmánské týdny, kde si můžete ochutnat služby ZDARMA. Ale když se mě včera dostalo do rukou jejich leták, tak mě upoutala tato věta u reklamy na navigátor:

"Nabídka služeb zdarma se v uvedeném období vztahuje na příchozí SMS zprávy s odpovědmi (platíte tedy jen za odchozí SMS, dle tarifu)."

Tak takto je nám vysvětlen pojem zdarma...
Neni co dodat...

Snad jen to ze T-Mobile je nejhorsi operator v CR.
Jo s tim souhlasim ze je nejhorsi. Jak spoplatnily Sms pres internet tak sem ja i moje zena presly k oskarovi :)) T-mobile je nahovno
Jakmile sezenu prachy na druhej telefon, tag du taky na oskara, ale t-mobile si necham, kvuli tomu, ze mi na nej spousty lidi pise a vola a navic sem si pred vanocema koupil novej telefon (blokovanej :-/) a pri tom, jag mi telefony odchazej by byla blbost ho odblokovat, bych este potom platil strasne za opravu :-) Ale souhlasim s tim, ze t-debile sou pekny svine!!!
No, já jsem si koupil Nokii 3410, která byla neblokována, za výhodnou cenu (v červnu loňského roku za 5.500 a to jsem dostal protiúčtem 1.000 slevu źa 5110). Mam Eurotel, ale pořídim si Slyším vás, nebo jak se to teĎ jmenuje. Holt, Oskar jde lidem vstříc a T-Mobile se jaksi nepoučil.
S tím co je nahovno bych si dal bachá.

Všichni by chtěli pořád něco zadarmo, ale aby sami něco udělali zadarmo, to je durhá strana mince.

PS: Jestli je někdo kdo chce udělat něco zadarmo, tak se klidně hlásí u mě já bych potřeboval postavit dům /zadarmo samozřejmě/.

PSS: T-Mobile má novou službu registr volání (zdarma!).

PSSS: Proč se to nazývá mobilní !telefon!, když to lidi stejně používaj jen na sms?????????????
Nahdou, me bavi vic volat, ale smsky si taky casto poustim. Ten "telefon" kvuli desgnu :-) A ten t-mobile je fak na plne hovno...
Allen: > ale smsky si taky casto poustim.

- no já nevím? já si je většinou čtu nebo píšu a následně posílám.

Allen: > Ten "telefon" kvuli desgnu :-)

- jaký design? (pozn.: spíše image než design) to má přece každý v*l, tak to je potom pěkný image a ke všemu jen si na tom pouští sms

Allen: > t-mobile je fak na plne hovno...

- to je otázka názoru, proto jsou zde tři operátoři, ze kterých si můžeš vybrat, nebo jestli se ti to nelíbí, tak jdi dělat konkurenci :) a třeba bude u tebe vše zdarma, jak sms tak i volání a nejen o víkendu :)
Myslim ze zavedo novou sluzbu bude se menovat drzeni telefonu a vypadat asi tahle

Unas u T-geju muzete drzet svuj mobilny telefon v ruce ZADARMO