!!HELP - MS Office XP (Read Only) - HELP!!

Nazdárek!!!

Nevěděl jsem, do které kategorie svůj dotaz zařadit a tak jsem zkusil tuhle.... Doufám, že mi aspoň někdo poradíte.... :)

Nevíte někdo, čím je.... a jak to opravit... když se Office rozhodnou fungovat jen v režimu čtení??? Nefunguje vůbec nic, jen otevřít soubor.... nelze vytvářet, ukládat...... Stalo se mi to už podruhý..... Předtím sem to přeinstaloval a pohoda, ale přece to musí jít spravit i nějak jinak :)

Mám WinXP a OfficeXP

Většinou tento problém vznikne, když si hraju s povolením přístupu na disk. Akorát to nejde vrátit...... už jsem zkoušel už všechno možný.... asi to budu muset zas přeinstalovat......

Nesetkali jste se s tím někdo????????????

DJBuldog (http://djbuldog.wz.cz)
Já teda neporadím, ale zajímalo by mě, jestli vidíš ve vyšších verzích Wins takový výhody, že by člověk potřeboval vyšší verzi než win98? : )
IMHO to je od 2000 nahoru k ničemu, v 98 se aspoň ještě můžeš hrabat v systému : )))
No jo.... vidím v tom lepší (větší) výhody. Jelikož takové Win98 nejsou stavěné na novější počítače a tudíš nepodporují všechny nové technologie. XP mají mnohem hezčí design, lepší zprávu uživatelů, větší výkon (rychlost aplikací) a jsou mnouhem stabilnější.....

A ty Offici jsou už vyřešeny!! :)