Ste normální piče- potřebuji nutně na jeden web avych do fóra napsal známýmu na turnaj na gamezone a vy si pořád děláte kecy!!!mělo to bejt už v Neděli večer- SERE TE MĚ!! Jinačí weby by tohle neuděaly, protože nejsou lamy jak vy chápete???
Di někam vole- když neumí dodoržet slovo tak aŤ nedělaj web!!!
souhlasim s tebou hackere sou to zjebany kokoti.
aby tento server nedopadl jako Nixnet, začíná to výpadky, čím to asi skončí, když už nyní se obnovuje dikové pole...to nebude jen plánovaná odstávka...co tak zkusit konkurenci, stejně je webzdarma hrozně pomalý, lepší si zaplatit pár kaček a zkusit placený hosting...
nechtěl jsem urážet webzdarma...začínajícím uživatelům hodně pomohou (už jen tím, že existují)
Jo teď jsme je setřeli lukyne lol a maj to kurvy!!!
jo přesně !!! Já bych jim ten server roztřískal na dvamiliony kousků kurvám _!!!!
lukyn: oni si udelaj web a pak cisti picoviny a slibuji ze to bude v tu a tu chvili a HOVNO PRDEL SRACKA!!!
ano přesně tak a poď kecat do tý hlavní místnosti která má asi 49 příspěvků ať je můžem stírat.
...a v tu chvili a obsah tvy duty palice, ty nulo.
serou me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! us sem si teda na web vsechno znava nahral...... ale jestli mi to zase smazou tak si k nim dojdu a dal asi vite co se stane
Děte se bavit na www.fucking.com nebo tak nějak, dementi.
Jo vim co se stane, podělanej odejdeš domu.
Sqělej chat, sqělej jako swinie.
vidim, že si desetiletý kluci prisli popovidat...