Cigani (topinky) jaky je vas nazor?

jeste by se tu daly resit tresty smrti ;-)

(lidi, piste, to 'kolik vam je' musime trumfnout!)
anebo utrpny pravo...
nezda se vam ze jsme od topinek trosku ustoupili?
useknout jim ruce by mozna pomohlo aby nekradli, ale pak by jsme jim jeste museli useknout invalidni duchovy a pridavky aby byl zakon kompletni a uciny :)
Nakonec bych je tajne poslal kanalizaci do Anglie aby o tom nikdo nevedel :)
Anglani nejsou blby .. hezky si to vyfachcily .. cigan dostane pridavky JENOM TEHDY kdyz kocuje, kazdy tri mesice musi jit na jiny stanoviste (maji specialne vybudovany - kdyz misto opusti tak to tam vydezinfikujou a postavy znova ;))
kdyz topinky, tak usmazit;-)
2 psieger: zajimavy. jsou nekde na netu nejaky fotky? zajimalo by me, jak to po tech trech mesicich vypada...
2 psieger : wow, tak to je zajimavy system :)) to by se hodilo i tady... i kdyz se uz o neco podobnyho pokouseli, ale jakmile se maj cikani u nas stehovat do specialniho objektu jen pro ne tak uz tu je zas podle nich rasismus...
presne tak..
imho kdyz vydas narizeni 'vsichni cikani se do x dnu prestehuji do tohodle objektu' tak to samozrejme rasismus je, viz zidovska ghetta...
neco jinyho by bylo 'chcete kocovat, ok, my vam doporucujeme tohle misto, ale klidne si kupte|pronajmete neco jinyho'
Ja mam s cikanama svi zkusenosti, sou slusny cikani, ale kdyz se slusne voblikaj a slusne vypadaj, tak maj problemy jenom obcas se zasranejma nackama, ale jinak muzou zit "docela normalne". Jinak fcera sem jel tramvaji a nastoupili naky cigani... Dve zensky, jeden chlap a jeden malej cernej parchant v kocare... Dost neobvykli :o) Zenska si sedla na sedacku, pred sebe postavila kocar a naproti pres ulicku si sed chlap a rval na ne pres celou tramvaj... Potom prisla druha zenska s fakanem, polozila ho do kocaru, vytahla mu flasku a zacali tam do ni prelejvat matonku (za jizdy tramvaje), pritom dite nevypadalo, ze by to tak potrebovalo, ze to tech 5 minut nepocka... Potom s tim ta cikanka tam zacala klepat aby se mu z toho asi dostali bublinky a nakonec mu to vrazila do ruky a sedla si o 5 sedacek dopredu a opet tam revem komunikovali... Je todle normalni chovani? Ja teda kdyz du s kamosema do tramvaje a chceme kecat, sme 4 a sou 2 volny mista vedle sebe a potom dve dost daleko, dva si sednou a dva nad nima stojej a normalne si povidame a nemusime tim nikoho votravovat...

Jinak jednou sem byl pred skolou, kecali sme tam v parku a najednou kolem nas sli ty cerny svine... Vylili na nas flasku vody s komentarem "Co cumis ty hajzle" a utekli... To neni zrovan normalni.... Proste provokujou a paxe divej, ze jim da nekdo na hubu a je to podle nich rasismus... Pozdejs sem se dozvedel ze vlezli dovnitr do skoli a nekoho tam i ohrozovali nozem...

Dalsi prihoda je, jednou sem sel parkem na lavicce sedi 3 sfine, jeden se me zeptal, kolik je hodin, rexem, ze nevim, protoze hodinky nenosim... Dalsi jeho veta znela asi jako "Chces na drzku?!" nastesti vedle sedela ciganka a normalni starsi cigan a ta holka mi rekla "nech je bejt, sou zfetovany", taxem odesel a kupodivu nesli za mnou.... Naka vyjimka :o)

A posledni: V jednom malym meste se znam s ciganem, nic mi neukrad, ale normalne mu to nedela problemy, jinak se s nim da celkem bavit, staci se k nemu chovat slusne a mam vod nej pokoj a nemusim se tam bat, protoze kdyz de nekde s partou, rekne jim, at me nechaj, ze se zname, todle bohuzel v praze nefunguje....

Jakej je rozdil, kdyz se dva chlapi porvou a kdyz se porvou chlap a cikan (taky vozrali)? V praxi to neni zadnej rozdil, kdyz neni motiv vylozene rasistickej, ale podle cikanu je to vzdycky rasismus, to ma znamenat, ze my na cikany nesmime sahnout a oni si muzou delat co chtej? V zakonech je fakt bordel, ja bych je nejradsi trestal normalne :o)

Uz me to nebavi psat :o) Cuzz
Cikani na sebe wodjakziwa rwou, nuz je jejich charakteristicka zbran, a holt toulen a jiny tomu podobny hnusy foukaj , no...
>ale jinak muzou zit "docela normalne".
s tim take souhlasim, napriklad u nas v posilovne dela holka cikanka. Ma stredni a vysokou skolu. Na to ze je jine barvy pleti se nikdo nediva protoze je hodna prijemna a da se s ni dobre bavit.
Tim nerikam ze by vsichni cigani musli mit vysokou aby je lid bral normalne, ale uprimne... vetsina z nich nema ani zakladni skolu a podle toho to take vypada.
Zdar, tak jsem zas tu, abych napsal něco krátkýho, jako minule :-).
Tak koukam, že fakt brzo to "Kolik Vám je?" trumfnem... Taky máme ještě jednoho soupeře, a to je dotaz "Jaký program doporučíte na tvorbu webu ?" napsanej (mam dojem) v HTML diskusi.

Teď ale přejdem k těm vašim topinkám :-)) ......
Prosil bych bez česneku, ten já nemusim :o)

Jak sem si tu pročítal příspěvky, docela sem nechápal z The Root(a). Je fakt, že ze začátku mi připadal, že je to jen další anarchista, kterej je jen proti náckům a cikány, který kradou, oni obhajujou. Pak jsem došel k tomu, jak tam uznává, že je to fakt chátra. Tam sem si řek, že to neni jeden z těch vyfetovanejch anarchistů, protože opravdu přemejšlí a vidí svět, jakej je. Pak mě ale docela naštval tim, že se baví s jednim z těch cikánskejch zlodějů. Nemam nic proti tomu bavit se se slušnim cikánem, proč ne, je to taky člověk, jako mi, ale když je to jeden z těch, kterej krade a možná dělá i horší věci (to už tam bohužel nepíše). Jo, jinak je jasný, že normálně, když se s nim bavíš, tak je v pohodě. To je se všema. Když se s nima budu bavit jejich způsobem, budou mě brát jako kámoše, ale kdybych před nima řek svuj názor na ně, asi by měl pořádně roznesli na kopytech...

Jo jinak tu nikdo nic nepíšete třeba o Wietnamcích, Ukrajincích, Rusákách, Albáncích... Ty Vám nevaděj? Když se budete chovat normálně, jako normální lidi, tak si ničeho nevšimnete. Když však začnete přemejšlet a uvidíte, že má jeden rákoska tři obchody, něco Vás musí trknout... Kde na to berou prachy? Ano prodejem drog. Oni se takhle normálně nezdaj, ve dne v obchodě Vám nabízejí levné značkové oblečení :-), ale když se objevěj třeba večer někde v hospodě či na díze a někdo je naštve, tahaj hned bouchačky a na všechno serou. Tady v Děčíně na jedný diskotéce už tahali pistole dvakrát. Po každý tam přijeli policajti (samozřejmě pozdě, když už tam rákosníci nebyli) a měli větší strach než kdokoliv jiný. Jen tam tak stáli a ptali se: "No tak co se stalo?". Nic samozřejmě nevyřešili. Policajti stáli ve vnitř a Wietnamci venku čekali na toho, kterýho chtěli rozstřílet. Až pak jeden z vyhazovačů vzal basebolku a začal na fízli řvát, ať něco udělaj, nebo že je zabije (nejspíš by na to fakt měl). Po druhý to bylo tak, že chtěli Wietnamci zmlátit jednoho kluka, kterej jednoho z nich jednou zmlátil. Toho se zastal jeden bejvalej vyhazovač (mimochodem prej Ukrajinec) a dal jednomu rákoskovi kopačku na břicho (s rozeběhem), ten přelít přes bar, pak se to tam všechno nějak semlelo a Wietnamci utekli a řekli, že nepřežije do druhýho dne. Policajti přijeli opět pozdě a zase nic nevyřešili.
Rusáci, Ukrajinci atd. většinou choděj jen do svejch hospod, kam se normální lidi bojej chodit. Na záchodech je to po zemi plný stříkaček a feťáků. Co tam se děje ví jenom těch pár lidí, který tam choděj.

Tak pro zatim končim, abych mohl napsat něco i příště :o)
Plynova komora? Jste nejak pozadu co takhle muceni tekutym dusikem. Nebo ze by roztavenej wolfram palil vic? No urcite to na nich nekdy vyzkousim. Hlavne at se toho doziju...

JKT ty ze nejses cig/(k)an ... tak potom jses morgos!

IF ($rasa!=cigan):
IF ($chova_se_jak==cigan):
$rasa=cigan;
endif;
else:
IF ($chova_se_jak==clovek):
$rasa=topinka_only;
endif;
endif;

PS. Pokud denne neumre alespon 100 ciganu a 10 morgosu tak se mi spatne spi

Zatim se mi spi dobre

PSS. Mam na to lidi....

PSSS. Only_Dream...

PSSSS. Kdyby si nekdo myslel ze jsem skin, tak jeste ne
Neprehanis to trochu ? Tohle je moc ... staci zabit (hlavne to udelat - vo vo vo tom to je)
dneska jsem potkal cigana krizenyho s vietnamcem ! to byla podivana.. byl to takovy hnus ze jsem ani nemel chut zakrocit
dneska me chtel cigan na ulici prodat rifle (:"levno, kvalitni")
Včera večer chytili 2 cikány, jak se snažili ukrást plechy okolo naší česačky (na chmel), naštěstí je chytli 2 cizí chlapy a zavolali policajty, jeden z těch cigánů byl prej zfetovanej a vytáhl na jednoho z těch chlapů, co se jim v tý krádeži, šroubovat, hasák a pak nůž.
oprava: co se jim v tý krádeži snažili zabránit, šroubovák, hasák a pak nůž.
Njn.. to je pro ne typicky :)))
Co byste chtěli :-) Náhodou naši politici jsou rádi, že je tu máme :-) ............. Nebo to tak aspoň vypadá
No tak co je? Proč sem nic nepíšete?
Zrejme byli cigani uz probrani zjistilo se ze se s tim hovno svede tak na to vsichni dlabou
Asi tak
2 unnamed people:

ehm, tak jsem se zarail nad terminem 'morgos'

a) zkusil jsem googla - anglicky hafo blbostim, takze cesky stranky - zaujalo me
>... Viděli však, jak se změnil jeho život.? Makram Morgos, ředitel Súdánské
biblické společnosti ?Nikdy jsem si nemyslel, že by Bible mohla ...
prayer.cz/_old/info/bible_km/ostatni/veznice.htm
to asi nebude ono, co?

b) www.cojeco.cz - morgos nenalezen :-(

c) www.centrum.cz - hura, hned prvni odkaz! http://www.sepl.rulez.cz/slovniky/hantec/hc_m-p.htm

inu, dozvedel jsem se, ze cikan==morgos, ale potom veta 'nejsi cikan, jsi cikan' postrada smysl... (anebo to melo bejt vtipny?)

jo, a neni spis 'PS, PPS, PPPS' ?

2 sojkovec:
jo, celkem vystihujici ;-)