Nuda.. :)

Už dobrou hodinu nikdo nenapsal do fóra dneska je tu nějak mrtvo :-))
Konal sem defragmentaci;-)
Byl jsem mimo počítač. Nudná dovolená v přírodě.

Tomík.
Jo ja uz sem dlouho mimo
Na to přece musíte myslet a mít náhradní stroje :-)
Jo tak já tu nebyl asi 4 dny :-) a myslim si, že to nikomu ani nevadilo :-)))))
Sakra čim to je, že sem chodí čím dál tim míň lidí? ....... Že by prázdniny :o))
Prázniny ? Kdo potřebuje prázdniny..... že jo? :-))
Vsichni uz urcite vsechno vedej
proc mi pripada ze v tuhle hodinu sem tady tradicne jedinej navstevnik? copak vsici spite? .. do toho obrovskyho mista vpravo bych pridal seznam online lidi (a hura mame tu chat) abych tu porad nemusel mluvit sam se sebou :-)
2lynx: kdybys napsal tak vo 10 min. driv, tak bys me tu jeste stih;-)
To mně tu uvidíte většinou jen o víkendu
Bery: o vikendu? copak nemas prazdniny?

heh tak to ja sem tu furt ale neznamena to 24hodin denne .. vstanu ve 12, du se sem podivat a neco udelat na webu, za par minut me to nebavi, du se naobedvat a na koupalko, za par hodin me to nebavi, du sem, za par minut me to nebavi, du do hospody, za par hodin mam dost, du domu, nemuzu usnout a du sem :-)
Jo, prázdniny mam, ale sem připojen přes telefon. To mě pěkně se..
ajajaj, to znam, nebo spis, znam sem :-)
Jeste ze nejsem na modemu, to bych uz asi nezvlad;-)
ja sem jednu chvili byl, ale ucty si vynutily prechod na kabel ;-)
presne tak, ja sice ten modem jeste porad mam ale pouzivam ho jenom tehdy kdyz je absolutni nouze a nas Kabel1 vypadne;-))
to uz me taky potkalo, kdyz nam odesel hub, nanestesti (nebo spis nastesti) se tady nahore na telefonni linku nepripojim a pres mobil mi to za to nestoji ;-) ale ma to svy plus, byl to jedinej mesic po dlouhy dobe, kdy sem neprekrocil limit MB :-)
Jo na nasi siti nejsou limity co se tyce prenosu dat. A co myslis: Je pripojeni 100kbit za 600/mesic hodne?
Samo o sobe to neni nic moc ale vzhledem k tomu ze mas neomezeny prenos, je to vic nez levny ;-) .. u ktuo.cz sem mel taky neomezeny tarif ale asi za 1000,-/mesicne, ted platim 249,- za 64kbit/s (nekde sem slysel ze ted zdarma meni modemy na 512kbit/s, driv za to chteli priplatek), 500MB + 3Kč/MB nad limit mesicne a jeste ke vsemu to je se studentskou slevou .. i kdyz je to lepsi nez 2000,- za 56kb/s telefon, je to porad zlodejina. Ostatne muzes se podivat sam na jejich cenik - www.ktuo.cz, nekde tam bude ... uz aby bylo nejaky rozumny adsl ;-)
2 lynx : Rozumny adsl bude za hooodne dlouho.... (podle ty odpovedi Crhy, jak se ho nekdo ptal jestli se nekdy dockame kvalitniho pripojeni nebo tak nak, a od odpovedel ze mu je teprv 31....)... ale bohuzel ted ma nekdo na vyber jen modem nebo adsl (treba ja), takze nebyla jina volba :(.... modem uz me otravoval...
2 Sojkovec : Jinak 100kbit za 600 bez omezeni je myslim slusny.... to bych bral hned....
Doma mám jedině modem. Mám to štěstí, žiju na vesnici. Žádný kabel, rádiovka kvůly kopcům nepřipadá v úvahu. ADSL nevím, ale asi nic. A kdyby jo, tak nebudu platit tu blbou cenu a navic vetsinu roku jsem mimo domov, takze je to vyhazovani penez. Diky bohu studuji na vyšce -> extra rychlý internet zadarmo. Naměřil jsem 3,5 Mbit/s a to je jen jeden počítač oproti stovkám jiným. Max. rychlost nevím, ale vím, že je to na dálnici. Filmeček za 5 minut! Už mám absťák na tuto rychlost.

No nic už musím končit. Telecom mi žere peníze.

Tomík.
To je pekny -- ja od naseho providera (kdyz mu to obcas selze ;-)))) vytlacim i 10 - 15 mbits (konektivita nasi site je 20mbits), podle zatizeni site ;-))))))))))))
sorry, panove, ja byl 3 tejdny mimo, ted tu dva, mozna tri dny budu a zase dalsi tri tejdny flakacka...

jo, pripojeni... mate nekdo spolehlivou metodu, jak zjistit rychlost (>2Mbps)? v instituci, kde prave sedim, mi nejak nechteji rict presny cislo ;-), ale jede to rychle ;-D