web plný vtipů

co by podle vás nemělo chybět na takovém webu plného vtipů?díky všem
urcite vtipy;-))
:]
Jasně hlavně vtipy.

Ale nějak takto:
- Hodně vtipů rozdělené do kategorie - Blondýny, policajti, doktoři, sex,...
- Neuškodí nějaké delší vtipné příběhy
- Vybrat náhodný vtip
- možnost přidat další vtip
- Možná i hlasování
- design nějaký zajimavý (ne obyčejný ani profesionální - myslím na způsobu firemní).
- a něco dalšího

Tomík.
Pánové, co mi tady běháte po trati?
Jaký potrati, mi běžíme k rychlíku!
Komu řikáš krychlíku!
:o) :o)
Bery: lol
Vyjde si takle jednou v neděli po obědě náš pan president na ryby. Čeká, čeká, čeká a stále nic až po chvíli vyloví zlatou rybku. Ta mu řekne, že když ho pustí splní mu jedno přání. On tedy souhlasí, rybku pustí, ale neví co by si měl asi tak přát. Po dlouhém přemýšlení si přeje, aby byl o 20 let mladší. Šup a Havel je na Pankráci!

Přijede emigrant z osmašedesátého v roce 2001 do Prahy. Ubytuje se v hotelu a zajde do hotelové restaurace. Objedná si kávu a Pravdu.
"Kávu vám přinesu, ale Pravda už nevychází, zakázali jsme komunistickou stranu," říká číšník.
Druhy den si chlápek zase objedná kávu a Pravdu.
"Kávu ano, ale říkám, ze Pravda není, zakázali jsme Komunistickou stranu," vysvětluje mu číšník.
Ale když se to třetí den zopakuje, číšník se rozčílí:
"Kolikrát vám mam říkat, ze jsme zakázali komunistickou stranu?"
"No, když ono se tak hezky poslouchá..."

Baví se dva, kam vyrazí na dovolenou a jeden říká:
"Jeď do Ruska, když já tam byl naposled, tak to bylo skvělý, plno pití, na ulicích krásný holky, kterých můžeš mí kolik a kdy chceš."
Za měsíc:
"Tak co, jaké to bylo?"
"Ale, nestalo to za nic, na vodku fronty a jen jsem se dotkl jedné holky na ulici, už jsem dostal do držky."
"Hmm, to je divné. A s kým jsi tam byl?"
"S Čedokem."
"No jo, já s Wehrmachtem."

Nejlepší politický vtip je ten, na který si ještě po deseti letech vzpomenete a tak se mu smějete, až se za mříže popadáte.

Žena říká mužovi:
- Alkohol podražil.
Muž se zamyslí a říká:
- Nedá se nic dělat, musíme míň jíst

Stojí opilec u stromu v parku a čůrá. Přijde k němu policajt a přísně se ptá: "Občane, tady se smí močit?!?" Chlap jen mávne rukou a říká: "Jó, klidně si ulev!"
Pokud chce někdo další vtipy, zde je odkaz

http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=4&i=899&t=641

Tomík.