Ahojte!
Nevíte jaký je problém ve WIN XP?Třeba spustím DOS program udělaný v C++ nebo v PASCALu a ono se to ukončí.Snažil jsem se naprogramovat aplikaci v Turbo pascal 5.0 a musel jsem odškrtnout pole UKONČIT PŘI DOKONČENÍ nebo něco takového aby mi to běželo.Nepomohlo ani použít jiný COMPILER.Použil jsem FREEPASCAL a tam to nešlo vůbec.Tam totiž nebyla možnost jako u DOS programů odškrtnout tlačítko UKONČIT PŘI DOKONČENÍ.Nevíte kde je problém?Systém : Win XP (SP 1),AMD Duron 950 MHz a 256 MB RAM.
Díky
Podpora DOSu ve WinXP sice nejaka je, ale vetsina dosovych programu uz z principu nefunguje...
No jestli používáš v těch dosovských programech periférie, tak to se nedivím (nepočítám kláv. a myš). Totiž běda jak v NT jádrech začneš šahat na porty. Okamžitě to hodí chybovou hlášku a... A jinak prostředí se dá konfigurovat v zástupci. Doporučuji navštívit fórum na sourceforge.net. A nejlepší použít GCC a kompilovat jen pro Windows(máš tam taky konzoli)...
by se M$ hodne vytahl kdyby jeli dosovy programy ve wir xp. ale to po nem prece nemuze nikdo chit, je to microsoft, mistr pres nekompatibilitu.