Prosím o kritiku webu

Prosím o kritiku webu - hlavně přehlednost, grafika, úprava. Kód není čistý to vím, jsem začátečník. Předem Děkuji Pavel
www.abc-bazeny-sauny.cz
www.a-pool.cz

PS třeba na oplátku
Pokud jste zacatecnik, tak je to dobre, ale doporucil bych nejakou knihu o CSS, abyste nahradil tabulky a zjednodusil a zvalidnil kod. Taky byste mohl dat HTML 4.01 Transitional
Whirlpooly jsem myslel že jsou pračky :-))))))
jinak to ujde :-)))
ono taky jak udělat sránku o bazénech
Az na nepohybujici se pozadi, mi nic nevadi
Chce to akorát ten text, jak tam je ten input hledat, tak to trochu upravit, protože se mi tam jaxi ten text pod tím polem formuláře ztrácí... Jinak to je dobrý.
www.abc-bazeny-sauny.cz

- popup při vstupu mě trochu konsternoval. Je to přece jenom věc, která na webu plní svůj účel při zobrazování velmi důležitých aktualit. Ten link "operátor je online/offline" je díky obrázku dost viditelný i bez otravných vyskakujících hlášek.

- při prvním pohledu na stránku je vidět, že autor se snažil, věnoval tomu čas a úsilí a nejspíš na to má i oko, ale takové firemní weby se nosily před několika lety, css a xhtml už nejenom klepou na dveře, ale spíš rozbíjejí stěny ;-)
Viz. <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 3.2//EN">. Co třeba takhle <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">? ;-)

- <marquee> je esence zla vtělená do html tagu!

Není to tak špatné. Působí to na mě dojmem vymačkání slušného efektu za použití archivních postupů.
Doufám, že má kritika nebyla příliš zdrcující a bude pouze motivovat k dobrým výkonům :-)
marquee neni esence zla, jen dobrej vtip od Billa :-))
to: Tux

Co Vám vadí na statickém pozadí?
Jak bych udělal delší stránku, aby se obrázky nemusely opakovat. Nemyslím teď nějakej vzorek, ale spíš fotku.?
Dík P.
Dík všem za kritiku
Zapracuji na tom
Pavel
ja se registruju a potom mi to prijde na mail..dam ten odkaz a rika mi ze je to chyba ze pisu blby pismena ale ja nepisu ja pisu normalne..treba kia-smeil do ty domeny!jak to mam udelat?