Muj pripech aneb s poctivostni nejdele dojdes

Na zacatku prazdni jsem si rekl ze se zacnu ucit PHP, tak jsem si zalozil stranky(rekneme webA1). Po mesici zkouseni jsem se naucil PHP a byl jsem stasnej jak to hezky umim. Neuplynuly dva tydny a ja si rekl ze se naucim SQL, a takjsem se do toho dal. Za tyden jsem to zvladl a rekl jsem si ze udelam neakou tabulku abych si to procvicil, avask co mne nenapadlo, vznikla tabulka download. Avsak misto na WeBuA1 bylo jiz plne a tak jsem si zalozi stranky : webA2 a WebA3, byly urdceny pouze jako skladiste (ano, porusil jsem podminky ale byl jsem jeste malej a nevedel jsem ze pravidla se maji dodrzovat). Rekly by jste ze to nemohlo trvat dlouho ale opak je pravdou, skladiste se drzelo dele nez dva mesice a ja si tyhle tri weby krasne propojil. Po dvou mesicich na to admini wz prisli a smazali mne WebA2 a WebA3, ke svemu stesti WebA1 zustal v pohode akorat tam nyni nefunguji download. No co jsem, je to dobre aspon nebudu porusovat podminky jsem si rekla poucil jsem a tez jsem zacal chodit sem na forum. Za dalsi mesic jsem dostal nabidku udelat web pro jeden cs clan(dale WebB1) do ktereho jsem vstoupil, byla to dobra prilezitost si procvicic PHP + SQL a naucit se delat validni stranky. Po nekolik tydnech jsem je konecne dodelal, kazdy tyden jsem si je zalohoval, to vite co kdyby. Potom jsem dostal od kamose pred ICQ typ at tam udelam sekci download. No nic dalsi tabulka v SQL no problemo, za dva jsem to dodelal a kazdy clen klanu mel moznost si pridat vlastni download dle vlastniho gesta, znal jsem je dlouho nebyl problem neverit. Bohuzel jsem necekal ze jednoho z klanu napadne si zalozit na wz stranky (dale WebB2), hodit na ne svoje soubory a dat si na ne odkaz z WebB1. Bohuzel ted byli admini rychlejsi nez sam ja, a aniz bych vedel duvod stranky ktere jsem tak dlouho delal byly ve vterine pric. Tato skutecnost mne velice rozzurila pac jsem vubec nevedel co jsem udelal spatne a tak jsem hned napsal do fora. Admin mira mne rekl ze prej porusiji porminky spojovani disku o cemz jsem nemel ani poneti az potom mne napadlo ze to byl asi nekdo z klanu. No co uz stranky byli fuc a nikoho nezajimalo kdo za to mohl. S tim ze jsem ztratil stranky jsem se smiril ale s tim ze mne admini rekli ze to jsem ja kdo to porusil mne nedalo a zacal sem se hadat o tom ze to neni fer, vsak vite... Asi po 30minutach ztravenych na foru, upozoreni na zvlastni jednani kdy jednou byli smazany pouze skladiskte a po druhe i tvrda prace a tez po dvou odpoveni admina jsem se dockal necekaneho BANu na Wz a smazani veskerych temat o mem problemu. A tak ted pisu ze skoly kde jeste nejsem zabanovan jen je skoda jak se admini chovaji ke svym uzivatelum, bohuzel i k tem kteri skoro denne prispivali do fora a radili ostatnim lidem.
Doufam, ze toto tema tez nebude smazano jako dve tema predesle a ze si z toho ostatni uzivatele vezmou ponauceni ze i kdyz jste poctivy tak staci i kamos ktereho znate pul roku ktery vam muze dobre zavarit.

V tuto chvili bych si pral abych uz nemel ten blbej ban(i kdyz jednu vyhodu mel, a to ze se mne nezobrazovali reklamy wz ;-)a mohl zas prispivat a radit ostatnim uzivatelum a aby se ostatni poucili.

Tod vse s pozdravem Sacred Empire.
Musíš si uvědomit, že administrátoři tím že ti smoužou stránky či ti případně zakážou přístup na wz, nic nestratí což se bohužel ve většině případů remcalů říct nedá.
To, že byly zmiňované stránky smazány, je pouze tvoje chyba (sám bych na místě admina postupoval stejně), protože jako majitel/programátor stránky musíš sám zajistit aby tvůj web neporušoval pravidla a v žádném přípdadě nemůžeš spoléhat na ukázněnost uživatelů. Tímto si administrátor hodně ulehčil práci protože kdyby nechal tvůjveb žít tak by mohl do nekonečna jenom mazat skladiště, které by jste si pořád dokola zakládali.
tak určitě bych si to vyridil stim kdo to zavinil
a pak si myslim ze se nad tebou mozna mira smiluje ;-),kdyz si precte tento pribeh

ps:nechces napsat nejakou knihu:-))
dojemna historie... no tady vidis, proc nemam rad herni klany, CS a podobny veci.. vetsina (podotykam VETSINA, tedy ne vsichni), co znam, maji tak akorat inteligence na tu kterou hru, a vic netusi, nechapou a problemy za ne resi jini...
Jo s poctivostí nejdál dojdeš nebo taky hlady pojdeš... :-))
2Sojkovec: Jsem rad ze jsi rekl VETSINA;)
<i> tez po dvou odpoveni admina jsem se dockal necekaneho BANu na Wz a smazani veskerych temat o mem problemu</i>

BANan jen tak nedostanes.. jestli jsi ho dostal musel k tomu byt sakra duvod! je mozne ze prispevky do fora smazal Mira ale on to take byt nemusel, i kdyz pokud jsi resil neresitelne a jen jsi poburoval ostatni usery ani bych se nedivil... tvuj WEB porusoval podminky a tvoje vina na tom ma svuj podil.... s tim co udelal souhlasim
Nechci se zastávat, (ani nevím, kolik je uživatelů, a pokud jich je mnoho, tak to může být problém), ale nešlo by smazání webu nějak předejít, třeba avizo, že porušuje podmínky a ať to napraví? A pak jej teprve smazat, nebo odepřít přístup?
A nebo zvětšit odkaz v registraci přečtěte si pravidla aby se nebylo na co vymlouvat.
a nebo ještě lépe ty pravidla by si musel každý přečíst a něž by si mohl zaregistrovat domenu tak musi vypracovat referát (pravidel) a poslat to mírovi
:-))))))

ne aby jste to nekdo udělal :-)))