Ahojky, zaregistrovala jsem se na webzdarma.cz ale nevím, jak mám vložit obsah svých stránek na internet..? Prosím poraďte mi..
No, tak jsem to tam hodila přes FTP v Total Commanderu, snad to půjde..
Paneboze nahraj vsechny soubory na net!
file:///E:/Anety%2520dokumenty/Moje%2520html/numerologie.htm
Hmmm... FrontPage.Editor.Document
Toho Gatese by meli zavřít...
Když jsem s webem začínala, udělala jsem to tak, že jsem si nejdřív sehnala knížku. Tam jsem se dozvěděla, jak ten internet asi zhruba funguje a naučila jsem se HTML. Vytvořila jsem (v Notepadu ;-)) několikero stránek, než se vylouply první, se kterými jsem se tolik nestyděla vylézt na světlo.
A až po tomhle všem jsem se zaregistrovala na freewebu, takže jsem nemusela před nikým dělat trapasy s podobnými otázkami.
Možná, že je ode mě kruté nebo nezdvořilé, že to říkám takhle přímočaře, ale svou cestu považuji za správnou.
Freya: Kruté to neni, to je realita. Začínal jsem stejně. Akorát bez knížky - vše jsem se naučil z netu.
Strašně se divim jak ty lidi chtěj mít svůj web, ale vůbec tomu nerozumí, nikde si nic nepřečtou a pořád prudí v diskuzích jak maj vůbec začít.
Fakt demence.
Za to muze Billouka: neni nic nez windows a vsechno se dela v MS Opice, pardon, Office..
No, HTML jazyk umím, ale v editoru je to jednodušší a rychlejší.. No, každopádně jsem se zeptala jen jak je mám umístit na web a né jak je mám vytvořit, takže v poho, OK?
O.K. Co jsme si to jsme si...