Mafia

Nainstaloval jsem si hru Mafia, ale při spuštění mi to napsalo chybovou hlášku, že mi chybí nějaký kodek (Indeo Video Playback) - jedu pod Windows XP - , který najdu na adrese indeo.ligos.com. Tam za něj ale chtějí 15 Dolarů. Nevíte někdo, jestli by se dal někde stahnout zadarmo. Nebo nemůžete mi ho někdo poslat e-mailem.

Za případnou pomoc dík.
100% je v K-lite Codec Pack 2.24 Full
http://home.hccnet.nl/h.edskes/mirror.htm
Mám dojem, že když zakážeš ty úvodní intra, tak se bez toho kodeku obejdes
<HTML>Zkus nejaky codec packy ... mozna to v nejakym najdes - ale ja takovej kodek v PC nemam a mafie mi stejne fakala :]]

Zkus proste jen naistalit xvid, divx ... a zkus to znovu

Lukasik</HTML>
Nemohu ti pomoci ale mám úplně stejný problém. Byl bych ti vděčný, kdybis něco zjistil, tak mi to napsal na E-mail. Sice se neznáme ale velmi bych to ocenil.

Předem Dík Vašek
Jak ti tady již radí, zkus nějaký codec pack
Jeden najdeš na:
http://www.slunecnice.cz/product/Allin1/
Stačilo spustit www.google.com a najít si instalační soubor např tady http://plugindoc.mozdev.org/cs-CZ/windows2.html a máš to zdarmo :o)))
Ahoj...ńa internetu lze stahnou skoro cokoliv do mafie..ale jak tak bloudim nemuzu ani za boha sehnat neco,kde bych si mohl stahnout nejake nove zbrane..nemysli vylepseni zvuku apod. nevite kde by se to dalo sehnat?prosim popr. me urcitou stranku poslite mailem..predem diky za odpoved...
ffdshow.sourceforge.net
Nemohu taktéž pomoci .. mně se místo té chybové hlášky zasekne PC ;-))
Nepomáhají ani kodeky, záplaty graf. karty, instalace nejnovějších ovladačů, patche, direct x apod... Doporučuji mít ještě 1 operační systém (něco lepšího než win xp apod. (stačí i win 98)) a pak to myslím pošlape. Mně se to vyplatitlo (v xp mi hry nefungují. v jiných systémech jo).
Mě teda na XP šlapou všechny hry bez problémů a stabilně narozdíl od win98.
> (něco lepšího než win xp apod. (stačí i win 98)
grrr...
---.karneval.cz is banned ;-)