Stránky pro Mozillu a NN

Ahojte!
Na stránkách http://michael-le.wz.cz/nn najdete stránku "Portál NN" , která je určená výhradně pro NN a Mozillu. Jsou zatím v úpravě a nevím co na ně dát. Už mně napadlo, že tam dám script, který dokáže detekovat IE a pokud ho detekuje, stránky přesměruje na stránku ke stažení Mozilly či NN. Návrhy prosím napište sem. I vyhledávač dám na stránku, takže tam nebude ten * odkaz "Klikněte sem". Tak ať se sem prosím nahrnou návrhy.

Díky a sláva všem neuživatelům IE
A jsi si jist, že u uživatelů Internet Exploreru nevyvoláš opačnou reakci? Místo aby začali houfně stahovat konkurenční prohlížeče, začnou nenávidět Mozillu, Operu, tvou stranku a potažmo i jejího tvůrce. Stejně jako si nikdo nemění rozlišení, či barevnou hloubku při shlédnutí upozornění na doporučené požadavky, nebude si nikdo ani instalovat nový prohlížeč, jen kvůli tomu, aby se ti dostal na stránky.
Jestli chceš bojovat proti né zrovna dokonalému produktu Microsoftu, zkus to trochu decentněji. Možná když místo anti-IE scriptu dáš na web típlé obrázky jako rozdílně vypadá validní kod v IE a u konkurence a okořeníš to moudrými slovy například o chybném počítání rozměrů boxů v IE, uděláš pro rozvoj internetu více.
Díky. Učiním tak.