podekovani...

chtel bych podekovat celemu tymu serveru webzdarma... na vasem serveru jsem mel umisteny sve stranky cele dlouhe 2 roky a nemel jsem zadny problem... a kdyz se naaaahodou nejaky mensi vyskytl, tak podpora fungovala bezvadne... asi mesic pred tim spadnutim jsem si rikal, co by se stalo, kdyby webzdarma.cz prestal existovat a zacal jsem vazne premyslet o tom, ze si koupim vlastni domenu... a vcera jsem to udelal, a tak se s vasim hostingem chci rozloucit... neodchazim ve zlem, naopak... odvadite perfektni praci, vsichni moji znami vas vychvaluji... tak v tom pokracujte! HODNE STESTI!
co kdyby ta hrstka tech inteligentnich lidi, co se tady sem tam objevi, taky vyjadrila svuj support? :)
Vidim to taky tak. Driv nebo pozdeji bude po problemu. Ted uz jsou jiste adminove chytrejsi a sluzby budou do budoucna lepsi. Neni to 1. vazny problem?
myslim, ze tady uz jednou jeden byl, ale uz je to DLOUHO...
Jaký to byl problém?
nevzpominam si... fakt ne... ale takhle velkej prusvih to nebyl... ale verim, ze vse se v dobre obrati... :)
Lidí, protože už v tom mám malej hokej. jak se to všechno ( a co vlastně všechno ) se přihodilo ???
No za vše může ten osud :))) Jo aspoň se pročistí Webzdarma od zbytečných stránek, ale zase bude velikánská ztráta dat, a to prtoo že lidi prostě to sem jednou dali a už se neobjeví ..
nikdo nevi, jak se to stalo... proste je nakopnuty diskovy pole... staci, ne? :) vono to uz blblo asi tri tejdny pred tim padem... soubory sly uploadovat az na nekolikatej pokus a tak... na uctu mi najednou pribylo 5MB dat, ani jsem nevedel jak... :)
Ztraceny je pouze ten, kdo se odevzdal osudu.........:-) Podle me jde jen o selhani techniky, ktery se obcas sem tam objevi. Myslim ze to tak velky skandal neni. Velikost tohohle problemu tady spis delaji nektere sproste komentare...
Skandal to neni... jsou to preci stroje, a ty se zarucene po nejake dobe pokazi :)
Jsem zvědav ja kto dopadne ... dáme sázky?
ja bych rekl, ze data jsou ztraceny... sazim KILO! :)
Dám pade na to že to byl skřítek ... a data si odnesl :((
Karosh >> zdravíčko :-) ja sazim pade, ze aspon malinka cast dat se zachrani ;-)
dohaje, kdyz nedostanu data z rammforum.wz.cz, budem tam zacinat odznova a s prazdnym forem... :-(
a dalších pade vsadím na to že se kusiček zachrání .... prostě vypadl trpaslíkovi z batohu a admini je najdou a dají je zptáky :))