CR vs. USA

Sou dve minuty do konce, je to 2:2, tipuju, ze to prohrajem v prodlouzeni, jesli bude.
Mne je to uplne sum a fu(c)k
Si mimo! Vyhrajemem na nájezdy :-)
Je to jasny, prohrajeme, ale ja nechci, neeee ;)
Za dve minutky se jde na najezdy, jsme v haji.
Nemel, vždyť sou hloupí:-)
kokoti z USA, čuraci.........................................ap, kdo je sem zval!
I want cry ...
kdyz uz tak I want to cry.
Beru to, ale v tuhle chvíli je mi to putna
Kamos rika, ze kdyz se ho to netyka, tak mu to je jedno, takze mu je MS jedno (to je mistr. sveta, ne Microsoft;) , i kdyz ten taky ;)), mne taky, ale tohle je na me moc.
Zkurvení USAci. Museji být ve všem jednička. Zkurvený rozhodčí, proč netrestal. Zkurvená plocha, kdo vymyslel ten návrh.
Chudák Hlaváč. Ten to odpyká. Kdyby býval nepoužil hokejku, tak bychom vyhrály.
Ty bys tam tu hokejku strčil taky... Takovej je reflex... Hlaváč za to nemůže... :-(
Trebas to bylo pedem koupeny..
Hm, ten sudi na to vypadal. Tech faulu...
ja sem rad ze nas ve WW2 osvobodili at se dou bodnout s MS hokejisti sou tupci ktery nemaj na poradnou skolu tak dostaly aspon dar od boha aby nemusely vybyrat popelnice
//Chudák Hlaváč. Ten to odpyká. Kdyby býval nepoužil hokejku, tak bychom vyhrály.

no jo no,to se da tezko predvidat jestli to vyrazi pryc a nebo do brany v tom fofru by to udelal asi kazdy,ale fakt je ze kdyby se to nestalo tak sme asi vyhrali..a potom si myslim ze chudak je i dopita pac na nem to nakonci zustalo vse... ten z toho asi taky nebyl moc stastnej kdyz to nedal.... no co ted budu fandit slovakum jako loni nebo pred loni ted nevim :-))
No budu teď držet palce alespoň Slovákům. Nat tím co bylo se můžeme maximálně zamyslet a poučit se z toho, ne se v tom šťourat, protože to bude stejně k ničemu.
Já slovákům absolutně fandit nebudu...! Mrkni na http://live80.ihwc.net/bbs/index.php do fóra ČR nebo SVK a čti jak nás buzerujou... A to furt... Chtělo by to nějakej stírek... Třeba prohru = vyřazení se SUI... :-) To by byla pr.el! :-))))
Suma sumárum... No rozhodně nemám stejnej názor jako ty... Nejsou všichni stejný... Jestli si dobře četl, tak to poznáš.... Rozhodně nechci házet slováky do příkopa jen proto, že tam 3 lidi napíšou, že CZE by rádi pod kytkama. Ono přiznejme si tady to nebude o nic lepší.
Co to resite, dyt de vo ho*no
No hurá - na MS v hokeji se nám v posledních létech prostě daří ;) Rusáci, Američani, rozhodčí, máme prostě štěstí. Už mi tenhle masový, davový a reklamama procpaný sport leze krkem, co takhle místo hokeje hrát hru "kdo je větší dělostřelec"? (tj. všichni dostanou stejné množství čočky... a dál snad nemusím rozepisovat :o))) Hned by se tam nehrnulo tolik čumilů a fanoušků :)))
Pojďte tipnout kdo bude mít zlato, stříbro a bronz:
Já dávám:

1) Slovensko
2) Amerika
3) Kanada