Vzkaz pro Freyu

Byla jsem na tvejch stránkách - hezky maluješ
Jeste aby ne, ono ostatne vytvarny nadani a schopnost navrhnout designove dokonalej web asi spolu dost souvisi, ze :-)
Ja kuprikladu malovat neumim vubec, a pak jak do dopada :o))
Jo malovat umí málo lidí. Já mezi ně též nepatřím, proto smekám klobouk před těma který uměj. Holt kdo umí ten umí, kdo neumí ten čumí....
dík, Taro :-)
Samozřejmě. Malovat UMÍ málo lidí, dokázat by to mohl každej druhej. Příčinou je zde věc, které se říká trpělivost. Já bych neměl trpělivost při tvorbě takových obrázků, jako dělá Freya a piplat se s každou drobností na obrázku. Řekl bych, že web je jednodušší a nevyžaduje mnoho trpělivosti při jeho tvorbě (zato vyžaduje dost trpělivosti při jeho údržbě).
Ty obrázky vypadaj opravdu pěkně, propracovaně a mile. Smekám. Já taky maluju sice veterány a obličeje, ale Freye se to nemůže rovnat.
Nechtěl bych Freyu urazit, ale koukněte sem- http://www.volny.cz/no-name/
Já bych řekl že je ještě o trochu lepší :o))
Jo a loni jsem viděl krsby jednoho týpka, co má pár tetovacích "kanceláří" (nebo jak to nazvat :o)) a to byl fakt profík. Kreslil jen tužkou- zvířata, Vikingy, kérky, ďábly... Dost hustý...

No ale Freya taky dost dobře kreslí, to se musí uznat...
Já bych netvrdil, že je má někdo horší nebo lepší. Jsou si fifty-fifty, ať je nemusím soudit.
ja bych k tomu jeste pridal ze jak jsem koukal na to tve foto - jestli tu barvu mas od prirody tak by si mohla delat reklamu na barvu na vlasy :-)))
<HTML>Ja jsem kdysi naposledy pred 10lety :) Ale myslim ze mi to slo docela slusne,nicmene mame to v rodine, muj bratranec je tater (www.tattoo.cz, Robin Danek) a taky na tom s kreslenim neni zrovna nejhur ;)</HTML>
no tak aby tater spatne kreslil :-)) to by k nemu asi nikdo nechodil
albertino >> díkes :-) Ale zato mám pitomou bledou kůži, která se při každé vhodné příležitosti spálí do růžova :-/

Uvažuju o nějakém hezkém malém obrázku na rameno :-) Ale ještě nemám moc přesnou představu, co by to vlastně mělo být...
tak nam tu kuzi ukaz ;-) staci jen na obliceji ;-)
albertino >> někdy jindy ;-)

odjíždím na víkend mimo civilizaci, mějte se! :-)
marso.hamrik@atlas.cz
Nípal:

No to sice web nevyžaduje se pilat v detailech, ale věř mi, že pokud to chceš mít dokonalé, tak se s tím piplat dá taky. Mluvím třeba o upravování pixel po pixelu atd. :-)

Ono když člověk nenajde třeba dobrej font a chce si to udělat sám tak to fakt stojí za to. Včera jsem zrovna připravoval novou ikonu a jak debil jsem se s tím "piplal" asi 3 hodiny ;-)
jestli jsi takhle delal ikonu 32*32 pixelu, tak mas celkem nizko produktivitu prace. ale furt dobry, ja se s jednim preklepem ("_" misto "-" v konfiguraci postfixu) paral par dni ;-) "usilovne prace"
Ne, ne, 88x31. Ale šlo hlavně o to písmo.
Jo takový překlepy jsou fakt svině. Takovej malej hajzlík a jak dokáže celej web zbořit :-))