Byla jsem na tvejch stránkách - hezky maluješ
Jeste aby ne, ono ostatne vytvarny nadani a schopnost navrhnout designove dokonalej web asi spolu dost souvisi, ze :-)
Ja kuprikladu malovat neumim vubec, a pak jak do dopada :o))
Jo malovat umí málo lidí. Já mezi ně též nepatřím, proto smekám klobouk před těma který uměj. Holt kdo umí ten umí, kdo neumí ten čumí....
Samozřejmě. Malovat UMÍ málo lidí, dokázat by to mohl každej druhej. Příčinou je zde věc, které se říká trpělivost. Já bych neměl trpělivost při tvorbě takových obrázků, jako dělá Freya a piplat se s každou drobností na obrázku. Řekl bych, že web je jednodušší a nevyžaduje mnoho trpělivosti při jeho tvorbě (zato vyžaduje dost trpělivosti při jeho údržbě).
Ty obrázky vypadaj opravdu pěkně, propracovaně a mile. Smekám. Já taky maluju sice veterány a obličeje, ale Freye se to nemůže rovnat.
Nechtěl bych Freyu urazit, ale koukněte sem- http://www.volny.cz/no-name/
Já bych řekl že je ještě o trochu lepší :o))
Jo a loni jsem viděl krsby jednoho týpka, co má pár tetovacích "kanceláří" (nebo jak to nazvat :o)) a to byl fakt profík. Kreslil jen tužkou- zvířata, Vikingy, kérky, ďábly... Dost hustý...
No ale Freya taky dost dobře kreslí, to se musí uznat...
Já bych netvrdil, že je má někdo horší nebo lepší. Jsou si fifty-fifty, ať je nemusím soudit.
ja bych k tomu jeste pridal ze jak jsem koukal na to tve foto - jestli tu barvu mas od prirody tak by si mohla delat reklamu na barvu na vlasy :-)))
<HTML>Ja jsem kdysi naposledy pred 10lety :) Ale myslim ze mi to slo docela slusne,nicmene mame to v rodine, muj bratranec je tater (www.tattoo.cz, Robin Danek) a taky na tom s kreslenim neni zrovna nejhur ;)</HTML>
no tak aby tater spatne kreslil :-)) to by k nemu asi nikdo nechodil
albertino >> díkes :-) Ale zato mám pitomou bledou kůži, která se při každé vhodné příležitosti spálí do růžova :-/
Uvažuju o nějakém hezkém malém obrázku na rameno :-) Ale ještě nemám moc přesnou představu, co by to vlastně mělo být...
tak nam tu kuzi ukaz ;-) staci jen na obliceji ;-)
albertino >> někdy jindy ;-)
odjíždím na víkend mimo civilizaci, mějte se! :-)
Nípal:
No to sice web nevyžaduje se pilat v detailech, ale věř mi, že pokud to chceš mít dokonalé, tak se s tím piplat dá taky. Mluvím třeba o upravování pixel po pixelu atd. :-)
Ono když člověk nenajde třeba dobrej font a chce si to udělat sám tak to fakt stojí za to. Včera jsem zrovna připravoval novou ikonu a jak debil jsem se s tím "piplal" asi 3 hodiny ;-)
jestli jsi takhle delal ikonu 32*32 pixelu, tak mas celkem nizko produktivitu prace. ale furt dobry, ja se s jednim preklepem ("_" misto "-" v konfiguraci postfixu) paral par dni ;-) "usilovne prace"
Ne, ne, 88x31. Ale šlo hlavně o to písmo.
Jo takový překlepy jsou fakt svině. Takovej malej hajzlík a jak dokáže celej web zbořit :-))