WIN XP

Zdárek lidi, nevíte někdo co s WIN XP,kdyz se mi neustale samovolne restartuji? Nehazi mi to pred tim tu minutovou hlasku co hazi vir Blaster, navic jsem kuli tomu nekolikrat formatoval HDD a reinstaloval WIN XP, okamzite po instalaci jsem pridal i zaplatu proti blasterovi, ale comp se obcas opet zrestartuje sam:(. Nevite nekdo co s tim? Diky
Nejspis to bude selhanim HW, napr. grafiky...
No jo, ale HW konfigurace je stejna jako driv.
Taxe mozna neco posr... To se muze stat, takovej uz je proste co? Takovej uz je proste zivot :-)
Nepřehřívá se procák, paměť nebo grafika? Nejsou ve vaší elektřině chvilkové napěťové špičky?
Nevypada to, processor jsem pristihl nejvic na 51 stupni, ale je to AMD a ty jsou teplejsi :))). Navic je to jen 1,6 a chladic mam do 2,5. Pamet i grafikou to stopro neni, dela to uz s druhou a pamet se mi taky nezda....s napetim je to v pohode, kamos co ma comp vedle me je bez problemu:((((...ze by nejaky tajemny sily?:)))) Uz se frekvence restartu snizuje...treba zmizi:)))
Třeba jde ke dnu zdroj. Známýmu při tom ještě stačil odpálit desku a procák.
Všem lidem v mym okolí začali odcházet zdroje, tak jsem si radši preventivně koupil novej za 1600. Jeden nikdy neví co přijde ;)
A co vir sasser ? Máš stažený všechny dostupný záplaty?
Jojo, dnes po celkovym formatu jsem updatoval windows komplet.:(((
S tim zdrojem nestras, uz jsem zazil, ze desku i processor odpalil uplne novej zdroj:(((
Tak to by mě opravdu naštvalo :(
Jo, to se mi stalo s tím nechvalně proslulým Morexem.. Naštěstí to počítač přežil i když zdroj smrděl jak sviňa...
Ups a je to snad vyreseno...5 napadenych soboru. Norton Antivirus 2003 hlasi 0 viru, AVG 7.0 hlasi 0 viru a nakonec freeware Ad-aware 6.0 hlasi 5 napadenych souboru...k cemu vsechny drahy antiviry?:)))
No jestli nekdo chcete ten novej zdroj znacky "devastator" tak vam ho klidne sezenu. Myslim ze ho kamos jeste ma. Pokud mate nejakou desku a procesor k odpaleni, nejlepe ASUS P4C800-E Deluxe (popr. nejakou drazsi MSI) a Intel Pentium 4 3,2 GHZ, at to uz stoji za to ten ohnostroj:))).
Tak ty viry to asi nebyly, protoze sice po dlouhej dobe, ale zas pocitac rozhodl a me o restartu. Nevite nekdo, jak zjistit kterej komponent by to mohl byt?