Nenapadlo tě někdy udělat letní víkendovej tah kdekoliv v Čechách pro několik (10, 20, 30) z nejvíce přispívajících lidí tady v diskusi na WZ?
Myslím si, že by to mohla bejt docela dobrá spářka
Zamysli se nad tím!
Petr, Hradec Králové
kdo si tu zvykl psát "Add"? vždy se psalo "Ad" s jedním d. chcete snad říct, že neumíte ani špetku latinsky? :)) apsoň ze školních let by něco (třeba právě ono "ad") MOHLO v té bedně zůstat ;)
a navíc - "ad" bych v téhle souvislosti nepoužil. spíš bych použil překrásné české slůvko "pro", se kterým bude název topicu dávat mnohem lepší smysl.
Treba chtel pridat este jednoho Mastera, ale bud
1) Mel oba dva :D
2) Jeden byl u Miry/Freyi a druhy u nej :D
To mi připomíná jednoho našeho cvičícího, který zásadně zapisuje do indexu zápočty tímto způsobem:
15.4.2004 A.D. započteno [podpis]
(pro méně vzdělané: A.D. = Anno Domini = léta Páně)
<HTML><i>Nenapadlo tě někdy udělat letní víkendovej tah kdekoliv v Čechách</i>
popravde napadlo me to uz driv, ale i kdyby to bylo tak ne v Cechach ale v Brne a nejspis bych se toho ani neucastnil :o)</HTML>
OT:Zkousim psat ze sveho mobilu Alkac 535. :)Srazu bych se klidne zucastnil,kdyby ho nekdo zorganizoval v nejakem rozumnem terminu na nejakem rozumnem miste.:)
> Srazu bych se klidne zucastnil,kdyby ho nekdo zorganizoval v nejakem rozumnem terminu na nejakem rozumnem miste.:)
Ja jen pokud by to bylo v nerozumnem terminu na nerozumnem miste :D
Rozumný termín je někdy, když budu mít čas a rozumné místo tak cca. 100 km od Ostravy ;-)
Když už wz, tak na centrále. Tj. v Brně:
čekit s.r.o.
Bratislavská 2
602 00 Brno
Aspoň se setkáme se samotným taťuldou Mírou :-)
No, to by bylo pěkné ! ! !
To by byl zážitek na celý život že?
:-)
Hele ten sraz by jsme mohli mohli udělat třeba v Chorvatsku ne?
-pekny kocky
-dobry piti (i alkoholicke......)
-spatne servery ! :-)
-podezdreli lide !
Tak co bude to Chorvacko ?
Chorvatsko je rozhodně více než 100 km od Ostravy.....
hanyZ: Vítej v klubu OneTouchů
Niki: Myslíš ten legendární One Touch Club? :-) Tam už jsem dlouho, jenom jsem přešel do vyšší kubatury (Z OT 302 na OT 535)