2Freya: tak tomu říkám hláška dne
Tak jsem tu dlouho nebyla. Tamara ''Tara'' Nováková mi dohodila kluka a já sním už 5 dní chodím a Tara už je taky zadaná.
A koho _TOHLE_ zajímá? (Teda pokud nejste pavlačové drbny, to by pak byla jiná věc.)
Tyjo to nás fakt zajímá! lol :-D Hezký, vy máte kluky... Týýýjo, to se teda máte... loooool Něco zajímavějšího bys neměla?
To je jen informace že o Sojkovce nestojím
Navíc Taře je 16
Týýýý brďoooo... 16 měsíců a už má kluka...
Sakra, lidi, nečtěte to, z toho Blesku se jen a jen BLBNE.
Niky: Ach bože... :-) Seš tu správně?
Tara je šestnáct let stará
No, když říkáš stará, tak je stará... a co má bejt? Mě starý lidi nezajímaj :)
Lidi, nečtěte to Bravo, dyk se z toho akorát pouze BLBNE.
loool :-D .. mazec .. totalni .. nespletla sis to s xchatem - mistnosti 11-12-13 ? :-D .. na druhou stranu nebejt techhle lidi clovek by se tu takhle krute nezasmal .. povez nam jeste neco hezkyho o svejch starsich kamaradkach a taky neco o sobe Niky
Něco zajmavího? Nečtu žádný časopisy maximálně televizní program. Neumim jezdit na kolečkovejch bruslích, nikdy sem nebyla na horách a neumim lyžovat. Moje znamení (coz by i odpovídalo v chování) je střelec, jsem cholerik. Občas se mi povede nákej ten dobrej sek. Neumim tancovat, maximálně se kroutit jak hadí mládě. to je asi všechno. (štíhlá blondýna, modrooká, bez uhrů)
>> bez uhrů
Klid, dockas se :-)
No, uhry jsou na mém čele dokonce jeden ze způsobů, jak mne identifikovat :)
Niky: Koho zajímá že jseš Střelec? Víš, že na MNE žádné horoskopy dosud nepasovaly? Jsem Rak, ale pro můj život je to stejně nepodstatné, jako barva mých očí. ;) Astrologie sux (a to si ostatně myslím i o podobných pavědách). Pardon, že jsem vyjel, ale info o astrologickým znamení mě nastartovala k zuřivé reakci :D
Sojkovec: Ja chtel napsat, ze muze byt stastna, ze je nema, ale tvoje odpoved je lepsi :D
#lama: jojo, je nadcasova :)
Spustime odpocitavani:
Do vytvoreni zhru zbyva: 3 ... 2 .... 1 .... bum, ses hnusna :DD
Niky, blahopřeji k tvému širokému fan-clubu... teď mám ale obavy... no fuj, uhry, na to se nedá čučet :D
Niki nemá uhry, ale ty máš asi jeden velkej uhr místo mozku
vy dve (jestli ste dve) zase mate dva maly uhry na hrudniku :-D
A to hooodně malý uhry ;)
Ja mam uhry na tricepsu :D
Ja mam uhry vsude, proto radsi jen sedim za kompem nebo si ctu/spim v posteli.
"Niki nemá uhry, ale ty máš asi jeden velkej uhr místo mozku"
Héééééééééé. UHR. Jéééééhehééééééé. Tak to mě dostalo.
Myslim si, že vy obě nemáte místo mozku UH(e)R, ale uhříček...
Proboha tady se diskutuje o něčem trochu jiným, než že Niky nemá uhry a Niky má kluka... Jak v čítance... Máma mele maso...
Hele, zkus http://www.bravoweb.cz a nebo si vymysli nějakej solidní flame a ne že ste z kámošky Mýta...
Howg. End of my opinion.