Se službami webzdarma CZ jsem byl az do ted plne spokojen. Nechapu vsak, jak je mozne, ze spadne server na tak dlouho!?Byla data nenavratne ztracena?Zalohy sveho webu v pocitaci mam, takze pro mne to problem nebude. Ale co ostatni uzivatele? Zkuste mne informovat o aktualitach na serveru e-mailem. Děkuji. S pozdravem, přáním hezkého dne a rychlého obnovení dat Jiří Valoušek
Konečně někdo kdo umí i něco jiného než nadávat a zajímá se o vzniklou situaci! Co se stalo? To nikdo přesně neví, ale nějakým způsobem došlo k poškození filesystému s daty a Míra (admin) to teď dává do kupy, ale uvědomte si, že na serveru je přes 2BT dat a s souborů taky víc než dost to asi sranda moc nebude.... Když má fsck normálně běžet 10 hodin, tak to musí být síla!!! Účastním se projektu který tady má web a ty 2 MB by nám bohatě stačili, stránky máme zaměřené hlavně na poskytovaní dokumentace k systému námi vyvíjeném a napsat 2 MB textu chvíli zabere a na to upozornění "stránky jsou dočasně nedostupné, viz. webzdarma.cz" by stačilo pár kilo, můžeme být jen rádi, že to jede alespoň v nouzovém režimu.... (teda u nás není nic poznat - PHP jede a ten text je includuje dobře, co víc si přát? :)