Jsem zvědav,kdy bude provoz plně obnoven...

Se službami webzdarma CZ jsem byl az do ted plne spokojen. Nechapu vsak, jak je mozne, ze spadne server na tak dlouho!?Byla data nenavratne ztracena?Zalohy sveho webu v pocitaci mam, takze pro mne to problem nebude. Ale co ostatni uzivatele? Zkuste mne informovat o aktualitach na serveru e-mailem. Děkuji. S pozdravem, přáním hezkého dne a rychlého obnovení dat Jiří Valoušek
Konečně někdo kdo umí i něco jiného než nadávat a zajímá se o vzniklou situaci! Co se stalo? To nikdo přesně neví, ale nějakým způsobem došlo k poškození filesystému s daty a Míra (admin) to teď dává do kupy, ale uvědomte si, že na serveru je přes 2BT dat a s souborů taky víc než dost to asi sranda moc nebude.... Když má fsck normálně běžet 10 hodin, tak to musí být síla!!! Účastním se projektu který tady má web a ty 2 MB by nám bohatě stačili, stránky máme zaměřené hlavně na poskytovaní dokumentace k systému námi vyvíjeném a napsat 2 MB textu chvíli zabere a na to upozornění "stránky jsou dočasně nedostupné, viz. webzdarma.cz" by stačilo pár kilo, můžeme být jen rádi, že to jede alespoň v nouzovém režimu.... (teda u nás není nic poznat - PHP jede a ten text je includuje dobře, co víc si přát? :)