kritika stránek

Zkritizujte prosím http://www.freeweby.iglu.cz/
No po dlouhý době můžu říct, že na mě něco zapůsobilo. Stránky hodnotím jako dost vyvedené. Snad jen, že by ke každému freewebu mohlo být fórum zvlášť. Ale to už jsou detaily.
Grafická hlavička je... eh, hodně zubatá :-( A taky nevím, proč je vlevo, když zbytek stránky je vycentrovaný. V horní levé části stránky by se měl vyskytovat obrázek (logo/nadpis) s odkazem na homepage.

Odkazy by měly být podtržené i mimo :hover stav. Když jsou jenom tučné, pletou se se zdůrazněným statickým textem.

http://www.freeweby.iglu.cz/napis.html
- ten jeden řádek textu je strašně nepřehledně dlouhý. Na hlavní stránce je to přitom v pořádku...

Kód by mohl být lepší, ačkoli mi imponuje přítomnost metainformací. Mísí se v tom stylesheet s css přímo v atributu style a dokonce i s formátovacími prvky rovnou v HTML. A tabulky se vyskytují i tam, kde to zdaleka není nezbytné. Vycpávání nedělitelnými mezerami už taky zrovna nefrčí :-/

Líbí se mi obsah - jsou to shrnuté informace, které se skutečně můžou hodit mnoha uživatelům. Není to tak zlé.
no já bych kolem toho zdrojáku takový dusno nedělal. Sám používám tabulky, stránky mám HTML 4.01 invalida a zobrazujou se vpoho v Mozille, Netscapu, IE6, Konqueroru a Opeře, dokonce i v Linksu :)). A že tam jsou hrubky. Prostě bych to nehrotil.
no je to tak normal...jen jak mas domeny II radu tak tam ti chybi u www.hostingzdarma.cz ve zdrojaku http:// :-))))))
chybicka se obcas vloudi
Diky...a dalsi?
No.

Když se podívám na úvodní stránku, říkám si, že takovej bordel sem už dlouho neviděl. Chtělo by to nějak sjednotit, je tam modrá, žlutá, zelená, hnědá, červená, tučná, tenká, podtržená, nepodtržená.
Už jen to menu, některé odkazy jsou podtržené, některé ne.

Ta stránka mi připomíná princeznu koloběžku.

Je to dost zmatený, nezapomeň, že v jednoduchosti je síla.
Diky.,......
Proste strasny.
Strasne prosty.
Není to špatný, ten obsah je v pohodě. Jak říká Majkls, že se to zobrazuje ve většině známých browserů stejně a to je IMHO prioritní.
Petr: IMHO je prioritní, aby to vypadalo dobře, to že někdo udělá hroznou stránku, která se ve všech prohlížečích zobrazuje stejně je IMHO na pytel.
predevsim jde o obsah imho :}