Přečtěte si moji slohovku !

Přečtěte si moji slohovku !
Zde je !Zitra ji odevzdam co myslite ze dostanu? 1cku?:D


Neuvěřitelný příběh

Budu vám vyprávět příběh, který se určitě stal, celé vyprávění se odehrává na planetě U358.
Na planetě U358, která leží v modré galaxii, žil modrý zajíček Karlíček a s ním zaječice Žaneta. Žili šťastně a vesele, až jednoho dne se stalo něco strašného ! Ráno se vzbudili a zjistili, že jim někdo vykradl všechny zásoby ! Velice se hněvali : „Kdo nám mohl ukradnout naše jídlo? Co budeme dělat?“ Na jejich planetě rostlo něco k snědku pouze jednou za pět let !
Zajíček Karlíček se statečně převlékl z pyžama a šel se podívat ven. Venku chodil, všude se rozhlížel - prohledával i popelnice ! Nic nenašel. Bylo mu divné: „Kdo nám mohl ukradnout všechny potraviny?Na naší planetě přece nikdo jiný nežije!“
Začal se rozhlížet po obloze a tu zahlédl UFO. Věděl kolik uhodilo - doběhl si pro brokovnici, nabil a objekt sestřelil. Jakmile raketa ležela na zemi, běžel k ní a s ním i zaječice Žaneta. Jakmile se otevřely dveře z rakety vyšly dvě bytosti a brebentily: „KNAD FLAM BUW JOX FLAX NOX FOXL“. Zajíček odpověděl: „Dovolte, abychom se vám podívali do vašeho stroje. Máme podezření, že jste nám odcizily naše zásoby.“ Jedna z bytostí souhlasně zakývala hlavou.
Prohledali celé UFO a zjistili, že v něm nic není. Velice se omlouvali. Mimozemšťany, tedy vlastně mimoU358šťany, pozvali alespoň na horkou vodu. Když dopili, rozloučili se. Potom mimoU358šťani odletěli a zajíček se šel podívat ještě jednou do sklepa. A co nevidí ! Potraviny tam jsou ! Ptá se sám sebe: „Kde se tu vzaly ?“ Vysvětlení je prosté - jejich jídlo se pohybovalo v časoprostoru, což je na této planetě běžné a zajíček na to zapomněl.
Ale ještě není konec - to jest teprve začátek jejich dalšího dobrodružství.





Copyright © 2004 David Klíma
Já bych ti tu jedničku klíďo dala, ale otázka je, jestli to tak vidí i tvoje češtinářka ;-)
Já chci další dobrodružství! Já chci další dobrodružství!:-) Jestli ti učitelka nedá jedničku, tak bych ji sestřelil brokovnicí a hodil do časoprostoru...:-)
Copyright © 2004 David Klíma ... heh ;-)
Kdybych měl být vážný, řekl bych "Nic moc". Viděl jsem sice i horší věci, ale moc jich nebylo. Bylo by lépe, kdybys radši nic nepsal.
2 *Cvachta*: Kolik je ti let, resp. do jaky tridy chodis?
nepochopil sem... resp. je to pitchovina :}
No hezký. Příště napiš nějakej rodokaps, ať je co číst :))).