Jaky doporučíte stahovač z netu?

tak jaký? pro který bude nejvíce hlasů, tak ho budu používat. Jo a nevíte co to znamená, když si do různých download manžerů autoři píší: "až 300x rychlejší stahování zadarmo..." ?
>> až 300x rychlejší stahování zadarmo..."

Je to blbost, vyhoda stahovacu je spise moznost obnovy stahovani (resume)

Dobry je napr. FlashGet
Kdysi sem měl Download Acellerator, přišli m že je to uplne stejný jako normální stahování z prohlížeče
Kdysi jsem používal Teleport Pro, potom Wget a momentálně Curl.

Akcelerace stahování bývá často neznatelná. Jednotlivé stahovače se liší spíše přidanými vlastnostmi, například schopností navázat přerušené spojení, možností omezení rychlosti downloadu, rozborem stažených dat, stahování celých webových stromů, upravování názvů stažených stránek atd.
NetAnts
Používám LeechGet a jsem velmi spokojený, hlavně tou "přidanou hodnotou", tj. po přerušení stahování se znovu naváže a pokračuje a hlavně pak stáhne nepoškozený a fungující soubor (oceníš při stahování videa, .zip spubprů apod.)
nebo getright
Rozhodně FlashGet, velmi dobře se integruje např. do IE a umí hodně věcí. Patří mezi špičku, i když se musí oblbnout crackem (tzn. není zadara - resp. je zadara, ale mám pocit, že se spywarem nebo bannerem, už moc nevím).
Konkretne Ad-ware, podobne jako ICQ, ale to je vetsina techto download manageru, vygenerovanim serialu reklamni bannery zmizi
Do IE jedině Download Express, ale Operka to má integrovaný :-)))
Net Transport - Je to freeware, umí skoro vše (I takové ty blbinky jako rtsp, mms atd.)
<HTML>Mass Downloader

www.metaproducts.com</HTML>
mě teda stačí Opera
tak tak, naco stahovat nějaký pitomý lišty, pluginy nebo stahovače, když existuje opera :-)
Ty pitomý lišty, pluginy, stahovače apod. jsou v Mozille staženy za chvilku. Ovšem proti Opeře nic nemám, občas ji také použiji.
Ve windoze porad DAP7 na resume/go on to staci a v MSIE to integrovany je, na linuxu staci plug v Mozille...
mám dotaz, proč mi právě webzdarma neumožní stahovat obsahy svých webů?
jde to?
jestli ano jak?
používám FlashGet
Ja sa priklanam k uz vyssie spomenutemu Download Expressu. Je maly, sikovny, vyrazne rychlejsie stahuje, obnovuje stahovanie, Je ZADARMO ! a je uplne cisty t.j bez spyware, adware a inych debilware :) Pouzivam ho vyse dvoch rokov a som s nim uplne spokojny. Funguje v IE, Firefoxe. Mozno aj v Opere ale nemam to overene.