Maximální velikost registru

Při startu widlous 2000 se mi pokaždý vypisuje hláška
"Maximální velikost registru je nedostačující. Pro strávnou funkci systému W. je třeba maximální velikost zvětšit. Další info najdete v nápovědě."

V nápovědě jsem hledal, ale když chci zobrazit něco s tímto téma, tak nápověda spadne...Nepomáhají ani prográmky typu RegClean :'(

Nevíte někdo co s tím?
zabit okna (= reinstall)

z napovedy winxp:
limit velikosti registru (RSL)
Univerzální maximum, které zabraňuje aplikacím v přeplnění stránkovaného fondu daty registru. Limit velikosti registru omezuje celkové místo, které může být zaplněno daty registru (podregistry).
Viz také: podregistr; registr; stránkovaný fond

jinak se v te napovede jako vzdy clovek nic kloudnyho, co by problem pomohlo vyresit, nedozvi...
> zabit okna

Toho sem se chtěl ušetřit...
Zkousel uz jsi spustit Safe Mode?
Ne, pomůže to?
Jo, mohlo by. Pri spousteni Windows drz spustenou klavesu F8, mela by se objevit spousteci nabidka. Nastartuj v bezpecnem rezimu a zkus si precist napovedu a nastavit tu velikost / procistit registry. Pokud to nepomuze, pak uz asi jenom format :-(. Mnoho stesti
Jdu to zkusit
Nevím co myslíš bezpečným režimem, takový sem tam nenašel.....jestli myslíš Stav nouze, tak v to to nejde :(
Posledni moznost, co mne napada, je ze zkusit nahrat posledni funkcni konfiguraci registru, ale myslim ze je k tomu potreba mit predem pripravenou recovery disketu. Asi bude nejjednodussi provest cistou instalaci Windows.
pri bootu F8 pro Stav nouze, v nem spustit ty cisctice rigistru, kdyz to nepomuze tak dat Obnoveni systemu (ASR nebo tak neco) start/napoveda/obnoveni systemu, jestli to nemas zakazany tak to pomuze, ASR si uchovavaji (ne)/funkcni kopie registru tak to udelat imo to nepomuze.
<FAQ>
Co teda dal?
W: Reinstal windoze
L: Hodit to pod tucnaka ;-)
</FAQ>
jinxx: Win2k ještě nemají Obnovení systému :(
Tak se mi to podařilo :)

Spustil sem compa s Win98, našel správnej soubor nápovědy a přečetl to téma. Nutno říct, že i v 98 nápověda následně spadla :)

Je to takto: Start - Nástroje - Ovl. panely - Systém - Upřesnit - Možnosti výkonu - V části Virtuální paměť - Změnit - část Velikost registru a změnit hodotu :)

Teď se pustim do brutálního čištění :D

Díky všem za snahu.
Jo von dosel SWAP a Windoze se sesunuly. :)