Při startu widlous 2000 se mi pokaždý vypisuje hláška
"Maximální velikost registru je nedostačující. Pro strávnou funkci systému W. je třeba maximální velikost zvětšit. Další info najdete v nápovědě."
V nápovědě jsem hledal, ale když chci zobrazit něco s tímto téma, tak nápověda spadne...Nepomáhají ani prográmky typu RegClean :'(
Nevíte někdo co s tím?
zabit okna (= reinstall)
z napovedy winxp:
limit velikosti registru (RSL)
Univerzální maximum, které zabraňuje aplikacím v přeplnění stránkovaného fondu daty registru. Limit velikosti registru omezuje celkové místo, které může být zaplněno daty registru (podregistry).
Viz také: podregistr; registr; stránkovaný fond
jinak se v te napovede jako vzdy clovek nic kloudnyho, co by problem pomohlo vyresit, nedozvi...
> zabit okna
Toho sem se chtěl ušetřit...
Zkousel uz jsi spustit Safe Mode?
Jo, mohlo by. Pri spousteni Windows drz spustenou klavesu F8, mela by se objevit spousteci nabidka. Nastartuj v bezpecnem rezimu a zkus si precist napovedu a nastavit tu velikost / procistit registry. Pokud to nepomuze, pak uz asi jenom format :-(. Mnoho stesti
Nevím co myslíš bezpečným režimem, takový sem tam nenašel.....jestli myslíš Stav nouze, tak v to to nejde :(
Posledni moznost, co mne napada, je ze zkusit nahrat posledni funkcni konfiguraci registru, ale myslim ze je k tomu potreba mit predem pripravenou recovery disketu. Asi bude nejjednodussi provest cistou instalaci Windows.
pri bootu F8 pro Stav nouze, v nem spustit ty cisctice rigistru, kdyz to nepomuze tak dat Obnoveni systemu (ASR nebo tak neco) start/napoveda/obnoveni systemu, jestli to nemas zakazany tak to pomuze, ASR si uchovavaji (ne)/funkcni kopie registru tak to udelat imo to nepomuze.
<FAQ>
Co teda dal?
W: Reinstal windoze
L: Hodit to pod tucnaka ;-)
</FAQ>
jinxx: Win2k ještě nemají Obnovení systému :(
Tak se mi to podařilo :)
Spustil sem compa s Win98, našel správnej soubor nápovědy a přečetl to téma. Nutno říct, že i v 98 nápověda následně spadla :)
Je to takto: Start - Nástroje - Ovl. panely - Systém - Upřesnit - Možnosti výkonu - V části Virtuální paměť - Změnit - část Velikost registru a změnit hodotu :)
Teď se pustim do brutálního čištění :D
Díky všem za snahu.
Jo von dosel SWAP a Windoze se sesunuly. :)