Co vy a KONOPÍ ?

To maj jen v Kolíně !
Bubák: nad Rýnem nebo pod Rýnem?
Nípal: Udržel, ale zapomněl změnit ... Překvapivě si toho ani po 10 minutách nikdo nevšiml ...
Pod Labem :-D
Pod Labem žádný Kolín není, to bych si ho musel všimnout ...
V Labi
V Labi? Oprašuješ snad nostalgické vzpomínky na to krásné léto, které nás stálo pár miliard? :)
;D
Nípal: U vas ve Sporicich pestujou tech. konopi jako biomasu :-)
Sojkovec: Je to možný. Hlavně aby to fungovalo ;)
To asi ne, v technickém konopí moc THC nebude:-)

Btw. párkrát jsem ho zkusil, hlavně když jsem přestával kouřit (Marlborka). Teď už jsem 3 a 3/4 roku čistej (mám na mysli od "běžného" tabáku).
>> To asi ne, v technickém konopí moc THC nebude:-)

Presneji vubec zadne (max. stopovy mnozstvi). Jinak by se to nesmelo pestovat. :-)
co my a konopí? nic... jenom žijeme v symbióze:)
Elis: jak a čím my prospíváme konopímu? aháá, pěstujeme. tak to potom jo, to je potom teda symbióza :D
Andulka konopí močila... podstatně výhodnější zdroj. Klec s ptákem snázeji ukryjete před razií než políčko na záhumenku ´:->
Nespoléhej se na to, že ti konopí vychčije papoušek... :/
Však to byla jen klamavá reklama. Jen si zkuste koupit ve Zverimexu andulku a uvidíte sami.

PS. (pro ty, kteří nechtějí vyhazovat peníze): ... na druhý den močila len!
Funguje to pouze jeden den a pak se vám to po*
V nějaké té nevíjaké zemi sem koukal na spot prodávají nanuky s příchutí konopí tak nevím nevím :-)

Jinak nepěstuju, nesháním ale když pozvou tak zahulím :-)
není na něm vůbec nic špatného, nezabíjí, neslepne netvoří závislost, nic, mnohem zdravější než cigarety např.

A teď všichni: LEGALIZACI
>netvoří závislost

Seš si jistej? :)

Co se mě týče, neužívám, nepěstuju, nevim kde to sehnat :D
Johny => Sem si jistej
Závislost si může člověk vypěstovat na ledasčems ...
No tak to jo ale já teď mluvím přímo ve vztahu že by za to mohla tráva
Cokoliv tvoří závislost. I marihuana. Jó, to si myslí každej týpek, že jo, že marihuana je něco lehčího, lepčejšího než cigarety. Nejlepší je nehulit NIC. Hulení je tak nezdravý životní styl, že by vám ho záviděli i obézní. Marihuana - zabíjí (ano, musíš být hodně závislej, ale zabíjí vlastně jakákoliv droga - třeba i počítače nebo internet či sport), způsobuje neplodnost, leze na mozek (nejste schopni přemýšlet a začínáte ztrácet povědomí o světě a pomalu přestáváte rozlišovat pojmy dobro a zlo) a je to droga.

Legalizace marihuany. NE! Zlegalizujete jednu drogu a uz se vezete - Cechy budou plne zavislaku, kteri budou chtit postupne zlegalizovat dalsi drogu. A budou mit stejne argumenty jako pri legalizaci marihuany.
:-) tak to je dobrej matroš :-)
Já bych legalizoval všechno