Bubák: nad Rýnem nebo pod Rýnem?
Nípal: Udržel, ale zapomněl změnit ... Překvapivě si toho ani po 10 minutách nikdo nevšiml ...
Pod Labem žádný Kolín není, to bych si ho musel všimnout ...
V Labi? Oprašuješ snad nostalgické vzpomínky na to krásné léto, které nás stálo pár miliard? :)
Nípal: U vas ve Sporicich pestujou tech. konopi jako biomasu :-)
Sojkovec: Je to možný. Hlavně aby to fungovalo ;)
To asi ne, v technickém konopí moc THC nebude:-)
Btw. párkrát jsem ho zkusil, hlavně když jsem přestával kouřit (Marlborka). Teď už jsem 3 a 3/4 roku čistej (mám na mysli od "běžného" tabáku).
>> To asi ne, v technickém konopí moc THC nebude:-)
Presneji vubec zadne (max. stopovy mnozstvi). Jinak by se to nesmelo pestovat. :-)
co my a konopí? nic... jenom žijeme v symbióze:)
Elis: jak a čím my prospíváme konopímu? aháá, pěstujeme. tak to potom jo, to je potom teda symbióza :D
Andulka konopí močila... podstatně výhodnější zdroj. Klec s ptákem snázeji ukryjete před razií než políčko na záhumenku ´:->
Nespoléhej se na to, že ti konopí vychčije papoušek... :/
Však to byla jen klamavá reklama. Jen si zkuste koupit ve Zverimexu andulku a uvidíte sami.
PS. (pro ty, kteří nechtějí vyhazovat peníze): ... na druhý den močila len!
Funguje to pouze jeden den a pak se vám to po*
V nějaké té nevíjaké zemi sem koukal na spot prodávají nanuky s příchutí konopí tak nevím nevím :-)
Jinak nepěstuju, nesháním ale když pozvou tak zahulím :-)
není na něm vůbec nic špatného, nezabíjí, neslepne netvoří závislost, nic, mnohem zdravější než cigarety např.
A teď všichni: LEGALIZACI
>netvoří závislost
Seš si jistej? :)
Co se mě týče, neužívám, nepěstuju, nevim kde to sehnat :D
Závislost si může člověk vypěstovat na ledasčems ...
No tak to jo ale já teď mluvím přímo ve vztahu že by za to mohla tráva
Cokoliv tvoří závislost. I marihuana. Jó, to si myslí každej týpek, že jo, že marihuana je něco lehčího, lepčejšího než cigarety. Nejlepší je nehulit NIC. Hulení je tak nezdravý životní styl, že by vám ho záviděli i obézní. Marihuana - zabíjí (ano, musíš být hodně závislej, ale zabíjí vlastně jakákoliv droga - třeba i počítače nebo internet či sport), způsobuje neplodnost, leze na mozek (nejste schopni přemýšlet a začínáte ztrácet povědomí o světě a pomalu přestáváte rozlišovat pojmy dobro a zlo) a je to droga.
Legalizace marihuany. NE! Zlegalizujete jednu drogu a uz se vezete - Cechy budou plne zavislaku, kteri budou chtit postupne zlegalizovat dalsi drogu. A budou mit stejne argumenty jako pri legalizaci marihuany.
:-) tak to je dobrej matroš :-)
Já bych legalizoval všechno