Fedora - Linuxáci-Profesionálové sem

Jaký máte názor na Fedoru (RedHat) Core2? Možná ji budu instalovat a potřebuji názor nějakého člověka, co již má jisté zkušenosti.
Jedu už 2 roky na SuSE 8.0. Možná bych už mohl upgradovat, ale blokuje mě lenost. Fedoře moc nevěřím, zatím je IMHO moc mladá. Pokud bych měnil distribuci, šel bych asi do Slackware. V práci mám SUSE 9.0 a jsem s ním také spokojený. Dá se sehnat FTP verze vypálená na DVD. Pokud jsi začátečník, tak by Ti možná vyhovovala.
100000. příspěvek ;-)>>>Já tam zkusím hodit slaxe.

http://slax.linux-live.org/ss/8.png
>100000. příspěvek....
nezatoulala se ti tam náhodou jedna nula navíc? :-))

(já budu asi 10001., taky hezký čáslo)
Aha, sorous ;-)
Kdo si počká, ten se dočká... Třeba jednou ten 100000. příspěvek fakt napíšeš :-)
Jakto že teď vidím jen 9990 příspěvků?
Moderátoři to promazali.
Máš druhou možnost být zase 100000. :-)))
Má něco společného Fedora a Sergej Fedorov ?
To ja si asi nainstaluju Mandrake
Já mám Mandrake na osobku a Debiany na déle běžící P166 v textovým módu.
HOJ PRCKOVE
HackerXXX: jestli nemas zadnou zkusenost s jadernym pohonem spis nez MDK si dej slaxe, nebo gentoo. RPM balickovani budes asi brat jako + ale ja si radsi vsechno zkompiluju sam...

imho neni zadny super idealni distro nekomu vyhovuje neco jinymu zase neco jinyho, komu nevyhovuje linux je tu jeste *BSD
mandrake snad uz ani neni linux, spis okenice
Pat: To spise KDE, nicmene nic ti nebrani to vsechno vypnout a pouzivat jen konzoli...
KDE je až moc podobné Windows, raději jsem si zvolil jednodušší a rychlejší prostředí IceWM. Lištu schovávám. Ikony na ploše opravdu, ale opravdu, nepotřebuji :-)
Sojkovec: mno jo :}
KDE má být user friendly, a to i pro užvatele w32....
Trochu bych to opravil:

KDE má být user friendly pro bývalé uživatele Windows.

Pokud někdo delší dobu pracuje s Linuxem tak zjistí, že v Linuxu existují i příjemnější rozhraní, než KDE, ale vypadají často značně odlišně. To bývalé uživatele Windows často odradí, protože netuší, že práce v takovém prostředí může být výkonnější, než "plocha plná ikon".

Zběhlíky z Windows budu jen velmi obtížně přesvědčovat, že "konzola je nejlepší a nejpohodlnější způsob, jak komunikovat se systémem", protože ve Windows je konzola degradovaný režim.