Novinkový email v html i s obrazky

Zdravim,

mám jeden obrovský problém, chci udělat admin-rozhraní, kde nejprve nahraji html-soubor i s obrázky (jako webový archiv .mht) a pak ho na určité adresy z databáze rozešlu (nejde o spam, ale registrované uživatele), když ale ten uplodnutý soubor načtu do proměné, kterou dám jako tělo zprávy, zobrazí pouze zdroják jako text.

Je mi jasný, že to bude v hlavičkách toho emailu, ale jaký mu přidělit ... když mu přidělím text/html, tak se neukáže vůbec nic ... uvažuju, že by to mohlo být v té části hlavičky boundery ... neřešil to někdo ?

Díky.
Sakra, sorry, tohle mělo jít do fora o PHP ...
Něco máš špatně. HTML email je opravdu:
Content-Type: text/html;
Nejsem si jist, jestli .mht jsou taky Content-Type: text/html;
Aha, špatně (moc rychle) jsem si ten dotaz přečetl.
.mht je MIME "multipart/mixed" a přílohy jsou base64.
Jak ho načítá do těla zprávy jsem ovšem tím pádem nepochopil.
asi ho tam normálně includuje...
No jestli to includuje (bez příloh, jednotlivé "part"y) do body, tak by to mělo normálně chodit. Protože "čisté" tělo .mht s HTML je opravdu MIME: content-type: text/html
Takže když tomu pak dám content-type: text/html, je to jako bych ten .mht jen oříznul. Nebo to pořád špatně chápu... :-)
Tak jsem to vyřešil, ale nejsem si jist, zda to bude fungovat ještě jidne než v OutlookExpress, totiž vezmu ten soubor mht, načtu ho do body pomoci:
$x= fopen($x,"rb");
$body = fread($x,100000);

a aby se to správně robrazilo, musím dát do hlavičky stejné boundery, které vygeneroval ten mht soubor ve svém zdrojáku, na stačí toto:

$pozice = strpos($body,"_NextPart_") + 10;
$hash_zpravy = substr($body,$pozice,26);
$headers = "MIME-Version: 1.0\n".
"Content-Type: multipart/related; boundary=\"----=_NextPart_".$hash_zpravy."\"; type=\"text/html\"\n".
"From: robot@xxx.cz\n";

ale zatím jsem nevyzkoušel, zda to fachá i jinde než v Outlooka.
Fakt je, že bych to ještě potřeboval generovat ten multipart email přímo ve skriptu, můžu vytvořit html kod a nechat dát obrazek pomoci <img src=".. ale to se bude zobrazovat se zpožděním a jen za předpokladu, že ten, kdo si to bude prohlížet, je právě on-line, ale jak ten mail složit aby obrázek byl součásti zdrojáku přímo té zprávy, to fakt nevím.
Jak ten obrázek přídat jako přílohu, to jsem už někde četl, ale přímo ve zdrojáku zprávy ...
jj, už jsem to našel v foru o PHP :-)