Míra's fanclub :o))

Podporuju Míru a všechny co se podílejí na opravě a přeju jim, aby se to povedlo a co nejdříve, děkujem vám za FREE hosting!!



Pet@n
Jj jionak bych se se svym klanem moh jit klouzat
me2:)
<HTML>Mne Vase podpora moc nepomuze, nyni jsme vicemene odkazani na autory prislusneho systemu souboru.

... a protoze je nechcu v teto souvislosti jmenovat (lidi, co do toho vidi dokazou pochopit o co se jedna i z toho mala co zde pisu a ostatni by akorat sirili FUDy proti tomuto FS), podporujte opensource, v nasich podminkach klidne tak, ze si linux koupite a ne zkopirujete (i kdyz na tom samotnem neni nic spatneho)</HTML>
Jo, to mi je jasný, že ti podpora moc nepomůže, ale je to lepší, než nadávky né ? :o))
viz. příspěvek v diskuzi " Miro, miro, ty ses ale debil..."
Povedlo by se někomu z nás vytvořit takovouhle obrovskou komunikativní rodinu wz?? (až na ty spratky :-)) a podařilo by se mirovi zjistit kolik má anonymních fandů a vděčných uživatelů své perfektní práce? stačí malá katastrofička... ještě za ni budem včeční až z wz odejdou hňupi bude víc Mb pro jiné!!
Držím palce, protože mi včera doma odešel hdd do věčných lovišt ..tak doufám že se povede obnova. Pokud ne budu muset svého psa donutit aby se opět stal štěnětem abych ho mohl vyfotit.

Fandím všem z WZ !!!!
Promiň co máš za psa, skoro moje (přítelkynin) kokr se taky menuje Goldie
Muj pes je stene furt a rad se foti. S tim hdd je to na hovno, ja to mam na dvou fyzicky oddelenych a jeste na cd, proto uz slapu. Ale ja jsem trochu paranoik. jo nejlepsi bezpecnost je fyzicka, nejlepe chlapek s bouchackou.
Podpora wz!!
WZ Rulezz.
udržuju téma............
..tak doufám že se povede obnova. Pokud ne budu muset svého psa donutit aby se opět stal štěnětem abych ho mohl vyfotit.

Hehe, konecne jsem se taky trosku pobavil, uz mne nebavilo cist porad ty nadavky, tohle je snad prvni vtipna (i kdyz spise tragikomicka) hlaska, co tu vidim... ;o)
Chi no něak se to tu musí optimisticky naladit né? :o))
Též držím pa¨lce, také mi taky mnohokrát odešly všechny data na disku, tak vím jaký to je. HODNĚ ŠTĚSTÍ
mě už taky odešli data na disku.... není to nic příjemného....
já to plně chápu Míro! znám tyhle situace
A kdo to nechápe, tak je magor a má IQ tykve
me odesel celej disk .. takze ted akorat cekam az se vyreklamuje a dostanu novej .. a jen vzpominam co z tech 40GB bylo dulezity :/

prijit vo pul tera si nedokazu predstavit.. je fakt ze na freewebhostingu nic dulezityho bejt nemuze .. ale i tak to je haffo dat :]