Filesystem autori asi nehodlaji zverejnit, i kdyz ja vim o jaky jde a podporuji je v jeho spraveni...
Drzim vam palce. Co se mych stranek tyce, tak ty se klidne muzou zrusit (viz uz jednou zminovany problem s reklamou) ale to budu resit az to bude ostani OK, ale hlavne se chci dostat na jedny stranky co tu jsou...
J
Je mi líto, že se vám to tak sesypalo, ale obdivuji vase nasazeni. Apropos docela by se mi líbilo, kdybyste po vyřešení všech technických nesnází o tomto problému napsali nějaký článek. Příčiny, řešení, postřehy, jak se toho všeho pro příště vyvyrovat. Strašně rád bych si takový článek přečetl, stejně tak jako i spousta jiných adminů.
PS: díky za těch 10MB
No zajimavej krok ale koukam ze od ty doby tady nejak zchudla diskuze a kazdej setri slova, no taky bych nechtel prijit o web sluzby tu jsou dobry (pokavad to slape). Ale jestli prijdu o data tak budu stejne n......j jako nekteri ostatni. Ale jinak hodne zdaru at se to povede zachranit.
SICE RISKUJU "PRANYR", ALE STEJNE : ZALOHOVAT, ZALOHOVAT A ZASE ZALOHOVAT >>> PRO VSECHNY CO TU PLACOU NAD SVYMI DATY ;-).
A hodne "stesti" i klidu k praci Mirovi a spol. :)
nechtělo byse někomu uplácat anketku pro uživatele, kdo by co upřednostňoval-100% záchrana dat/nesnažit se zachraňovat/zachránit jen těm co chtějí (jde-li to)/... třeba by to zajímalo i někoho jiného v jak asi velké skupině lidí stojí...
Pořád tu někdo přeje adminům pevný nervy (já taky) a žádný vzrůšo. :)
Každopádně díky aspoň za těch 10MB, udělal jsem takovou okleštěnou verzi svých stránek.
Jste super, že vůbec poskytujete tyhle služby - mám u vás všechny svoje weby (a že jich není málo :-)) Držím palečky. Klidně si s opravou dejte na čas (ale ne moc, prosím :-)), musí to být fuška, opravit to.
Pro admina i ostatni .... na svych strankach jsem zprovoznil anketu o achovani dat ..... kdo chcete tak hlasujte... www.bad-man.wz.cz
P.S.: 2 Mira doufam ze stranka ankety.net neni vase konkurence .... :o))
GL pri obnove...celkem by mi to bodlo... :))))
Někde jsem tady četl, že jsme údajně přišli i o databáze, což naštěstí není pravda, protože databáze běží na jiném PC (viz: http://mysql.webzdarma.cz). Akorát mám pocit, že se na ně zatim na ni není možno dostat z PHP skriptů (aspoň mě se to nepovedlo), ale po nasazení WZ spět do ostrého provozu by to zase mělo všechno jed (i když příjdeme o všechny data).
Jinak mirovy držím palce při obnovování. Měl jsem tady systém, do kterého nahrávali data přez skripty i jiní uživatelé a kdyby jsme přišli o data, tak by byl celkem problém je sem znovu nahrát (i když je fatk, že je to můj problém, že jsem ty data pravidelně nezálohoval)
<HTML>> Akorát mám pocit, že se na ně zatim na ni není možno dostat z PHP skriptů
to by melo fungovat</HTML>
vas veb je porad v pohode data sem mel zalohovany a podarilo se mi je zpet nahrat ALE uz druhym dnem me zacina blbnout FTP protokol zmenili ste neco na serveru ? vcera to neslo prez ftp u wincmd a dneska ani prezt windowsacky okno nemohu tak spolehlive uplodovat stranky protoze se jedna vzdy o ~ 20 souboru prez webowe rozhrani to s 56k de fakt pomalu mam tento problem pouze ja? je problem ze je server pretizenej<stranky se mi natahujou ted desne pomalu>? jestili je to celoplosny kdy to bude zpraveny ? nebo mam pouzivat nejakej jinej prg na uploadovani prez ftp ? predem diky nekomu za odpoved a preju at to se zachranou techdat de co nejlip
vím že údržba je nutná (defragmentace, antivir...) ale co se prosím stalo ???
Už bych potřebovala mít stránky zase na webu.
Jak dlouho to bude ještě trvat.
Když to nebude do konce týdne budu si to muset dát jinam, protože to nba webu fakt potřebuju mít!!!
Mimochodem, mám jiný název stránek!
Moje data zachraňovat nemusite, klidne je nahraji znova, jen bych potreboval vedet, az to bude fungovat. Doufam, ze to nebude trvat dlouho, ale hlavne klid a pevne nervy. Drzim Vam palce.
Hlavně mi nesmažte to,co jsem si tam nahrál teď!!!
hello everybody,
unfortunately my czech leaves something to be desired (yeah, yeah, i know i suck!), could somebody be kind enough to explain in plain english what's going with the servers and when they will be back and running.
thanks a lot in advance
The message written earlier reads:
"Ok, The problem seems to be determined - due to high fragmentation of the objectid map, big chunks of data are memmoved many times. We are working on improvement of it, wait a bit please."
So, wait a bit ;)
Ano - správně - DO NICH - sprosťáků. Není přece možný aby tady nadávali a otravovali všechny ostatní. Vždyť dělaj jako by mi někdo ubližoval či vymazal web. Ale to se samozřejmě neděje, takže nemaj proč nadávat.