<b>Omezení přístupu pouze pro zaregistrované uživatele</b>

<HTML>Zdravim!
Obávám se, že se sem začalo stahovat nadkritické množství jedinců, kteří mají oblibu v otravování ostatních a toto forum má sloužit především informování uživatelů tohoto serveru, takže jsem musel omezit přístup tak, že nepřihlášený uživatel smí pouze číst -- ostatní i přispívat.
... pokud to sem bude psat ty testy velikosti pole atp. nekdo prihlaseny, jeho ucet bude zrusen velmi rychle.</HTML>
Máš pravdu míro, plně s tebou souhlasím, byl tu z toho už skoro chat :o))
dobra prace

jinak preju silny nervy

klidne at to trva a 2,3 dny vic, ale at to slape !!!!

a pokud nekdo bude floodovat jako treba Fohl a tak das mu ban ?
Hurá
Jedinci si vždy najdou své místečko a zase zaútočí ... ale je to k plusu ...
<HTML>nemam nic proti chatu, i kdyz sam si dokazu predstavit lepsi vyuziti casu, ale moje svoboda konci tam, kde bych omezoval prava ostatnich ... nebo tak nejak to bylo ;-)</HTML>
Docela by mě zajímalo kolik příspěvků už tady od 23 padloo :)
Konečně!!! Už mě ty individua s*aly.
zavladla ruka zakona no nic du mejte se tu jak chcete a hodne stesti...

DC++ RULEEEEEZZZZZZ

http://czpro.no-ip.com/PePek/

http://czpro.no-ip.com
Mohli by sme sepsat seznam všech kteří tady škodili a vyvěsit je na nějakou černou listinu :)
Ačkoliv mě někdeří jedinci štvali .... je pravda že to tu bylo místy veselejšíí a živější :)))
No miro Chci ti rict ze se rozhod dobre a doufam ze moji dome nuezrusis jinak hodne stesti hele moh by si mi prosimte rict na jak dlouho to jeste tak vidis?? ja jen jestli muzu delat moji novou grafiku s klidem nebo s ni mam maknout dik cau
(napis mi to na meil)
Jak to momentalne vypada se serverem?Jinak super prace!Preju pevny nervy!Kuba
konečně nějakej rozumnej krok diky Miro tkhle to spon stačim číst a nemusim projizdet kilometrydlohhy text obsahujici "dvě slova" ... ,jejiž autor ma asi Iq pod bodem mrazu..-

ještě jednu otazku bych mněl. jak to bude z těmi daty co do těch 10MB ted nahraji, když se podaří obnovit puvodni obsah?
diky (apon za těch 10MB)

PS pokud se ti nepodari zachranit moje data tak to neva stejně jsem to chtěl smazat az na soubruy z příponama *.dat *.txt *.hhh *.hp_ ty by mne trochu mrzely
<HTML>ahoj,
pokud nekoho opravdu zajima duvod, proc se planovany vypadek protahl o tolik dni, ocituji kousek e-mailu od jednoho z vyvojaru:

<cite>
Ok, The problem seems to be determined - due to high fragmentation of the
objectid map, big chunks of data are memmoved many times. We are working
on improvement of it, wait a bit please.
</cite>

taky me mrzi, ze ten vypadek trva uz tak dlouho, ale resi to ti nejpovolanejsi odbornici, kteri vubec na svete existuji, tak mejte trpelivost, ja taky trpim ;-)</HTML>
Držím palce :-)
Míro si skvělej!
Ahoj...Tak tu sleduju diskuzi a nejni mi moc jasne jedno: Je jeste nejaka sance na obnoveni dat, nebo jsou totalne v p...rogramovem nebi? Vcera jsem cetl zpravu, ze jsou definitivne ztracena a pak jsou tu zase zvesti, ze se snazite a ze behem 14 dnu...snad... ?? A take me zajima dalsi vec: Jak to bude vypadat, obnovim-li si sve stranky a nynejsi data se podari zachranit?Prepisou se moje obnovena? Omlouvam se predem, ze se ptam jak trubka, ale nejak mi to nebylo z teto "diskuze" jasne. Jinak drzim palce, at se vse podari, jak ma a at to dopadne jakkoli, dikec za snahu! Pokud mozno prima vecer preje PEPE
Veř jenom infu od Míry(admin). Na obnovení se usilovně pracuje a zatim neni nic ztraceno.

RE:"A take me zajima dalsi vec: Jak to bude vypadat, obnovim-li si sve stranky a nynejsi"

Míra(admin):"zaznělo to tu pokud se nepletu, ale uznávám, že v té spoustě balastu se to ztratí

data najdete poté ve svém prostoru - pravděpodobně v nějakém podadresáři - více se dozvíte až to bude aktuálníic ztraceno. "
Nezbyva, nez podekovat a drzet palec...Diky moc....:-)
Miro držím palce, ať to dobře dopadne. Ne jen na WZale i u mě doma řakl sbohem disk s novým projektem na kterým jsem makal už 3 měsíce, jediná naděje si pro mě momentálně ty. Zachraňte můj WinNet.
Zdravim admina a drzim mu palce, at se mu obnova povede co jedrive a pokud mozno na 100% puvodniho stavu. Vim ze ma mnoho prace, ale presto bych uvital alespon jednou za 24 hod info na uvodni strance, jak obnova pokracuje, jak je daleko a podobne.
Hajek.
Great work admin!!
good luck... :o))
diky, tohle byl dobrej napad :-)
Miro moc diky za tu posledni zpravu sem, konecne to cely chapu uplne dokonale a navic je mi jasny, proc to nechcete presne zverejnit, protoze by zas za takovoudle malou chybicku windowzaci srazeli Linux a Opensource a ten je potreba spis PODPORIT!