Czechtek 2004 a vy

Pokud by nekoho zajimalo, jak to doopravdy bylo s policejnim zasahem na CzechTeku, doporucuju podivat se na http://czechtek.freetekno.org - je tam prohlaseni organizatoru, docela zajimave. Taky vas muzu ujistit, ze podle zaberu TV Nova se rozhodne nemuzete ridit pri utvareni nazoru na CzechTek. Co jsem videla v televizi, natocili vzdycky ty nejvetsi fetky na tech nekolika kilometrech. Ze tam byly desitky tisic "normalnich" lidi samozrejme do zprav nedali, protoze by to nebyla senzace.

Ad hluk v okolnich vesnicich: Letos byla lokalita CzechTeku v tomto ohledu skvele vybrana. Nejblizsi vesnice s par desitkami obyvatel byla vzdalena pres 2km a jeste k tomu za kopcem, takze tam zadny hluk nebyl slyset...
hanyZ: jo, to znám. ještě jsem to nezažil, ale jejich šéf (nebo manažer?) je (i přes jeho mrtvolu) vydáván za živého :D
Nípal: jj, Cikorka Desiato, jejich frontman, toho času mrtvý. Nevynechá jedinou příležitost, aby vám to nepřipoměl....;-))
Elis: To je normalni. Obycejny lidi, ktery se tam prisli pobavit nezabere, jelikoz je to medilane nezajimave. Jen par sjetejch smazek muze nechat kynout kolace..
Sojkovec: Jo a to je na tom to nejhorsi. Protoze lidi, ktery to neposlouchaj a nikdy tam nebyli, si podle toho udelaji o te akci obrazek jako o nejvetsim sjedu smazek ve stredni Evrope a potom nadavaj...
Tak se mi zdá, že z toho vznikla putovní technopárty :-)