WZ & Maskot, MOTTO

Tady komentujete vlákno, ale že byste něco přihodili? Inu, přihodím já. Každý z vás zná zajisté Horsta... oki.

Nevěříte nám, že námi uváděné výrobky jsou kvalitní? Ale to děláte chybu! Výrobky jsme podrobili důkladným testům a jsou naprosto nejlepší! Proto k nim přikládáme certifikát Swiss Quality Control Alt Delete!

Nejprve jsme podrobili testům plyšové postavičky. Jsou naprosto odolné - mrazili jsme je v zaručeně pravých arktických ledovcích při teplotě -300 ° C! A vydržely! Ohřívali jsme je v jícnu sopky, a... nevydržely. Ale nemějte strach, plyšové výrobky jsme neprodyšně uzavřeli do speciálního teplotěodolného šedivého pytlíku, vidíte, a už to v sopce hezky plave! A je to pořád celé, no to je neuvěřitelné!

Woodoo postavičky jsme podrobili jinému extrémně zátěžovému testu. Jelikož se výrobce pořád chlubí, že je lze velmi snadno omýt, zavřeli jsme postavičky do klece s holuby a nechali je tam 72 hodin! Zvířata se na postavičkách podepsala znamenitě, ale nic platné, stačí figurkou klepnout o hranu stolu a je čistá jak dětská prdýlka.

No to je neuvěřitelné!

Příště otestujeme další komponenty námi nabízených sad! Zatím se s vámi horst loučí ;)
TEST MAGAZíN (STV)

Zakúpili sme päť rôznych sád woodoo postavičiek rôznych značiek:

TESCO-WOODOO KIT (1.999,- Sk)
BURAGO WOODOO SCHAMAN & WHITE PEOPLE (3.025,5-)
BILLA PACK WOODOO (30 postavičiek-veľké školské balenie 5.000,-)
WZ - De luxe (2 postavičky za horeuvedenú cenu - 5.999,5-)
AntiWZ - ŠTANDARD (plyšové logo + transparenty 499,-)

podrobili sme ich náročným testom, výsledky Vám budeme prezentovať v nasledujúcej časti Nášho TEST Magazínu
huheheh, pěkný... kde je zbytek toho magazínu? neříkej, že ses stihl jím utřít! :D
Nie ale momentálne sa musia vykonať tie testy, a nejak som sa začítal do vlákna o dychovke či metale ?, či vlákna.
Dnes Vám prinášame výsledky nášho testu z poslednej časti:
Ad TESCO-WOODOO KIT (1.999,- Sk)

Ako už zvyčajne, obal nieje nič moc a rovnako niesú presné hodnoty o zložení.
Návod na obsluhu je iba v SWaHilSkOM jazyku, čo je v rozpore so zákonom.
Ďalej bola zisťovaná farebná stálosť výrobku - skúška, ktorá sa v podstate musela zrušiť lebo z dôvodu skladovania na slnku, sa pôvodná farba nedá určiť.
Ad použiteľnosť a funkčnosť:
po použití bodacích ihiel, došlo k prederaveniu figúriek a unikla z nich náplň CO, čím sa stali nepoužiteľné, účinky na osobách na diaľku neboli zistené ani po presnom postupe, podľa návodu (preložil - N'Haka-BU THeri N'GWanA ).
Celkové hodnotenie 4,053E-10 bodu.

pokračovanie.....
Ad WOODOO SCHAMAN & WHITE PEOPLE (3.025,5-)

Výrobca fy. BURAGO pojala túta sadu značne rasisticky,a preto bola s testu vylúčená.

Celkové hodnotenie 0 bodov.
Ad BILLA PACK WOODOO (5.000,-)

Ako už zvyčajne:
Postavičky vyrobené z neidentifikovateľného materiálu, obsahovali veľké množstvo DH-3X-T 0.0.1, NH3, HNO, a iných nebezpečných látok.
Hodnoty o zložení:
Výrobca uvádza "30 postavičiek, kde si každý žiak v triede vyberie svojho nenávideného učiteľa", ale postavičiek je v rospore s údajmi na obale len 29 a 2/2 (dve polovice)
Návod na obsluhu je v Anglickom a Slovenskom jazyku, čo je v súlade so zákonom,ale je strohý a málo názorný.
Ďalej bola zisťovaná farebná stálosť výrobku - v skúške výrobok obstál. (je bezfarebný)
Ad použiteľnosť a funkčnosť:
Použitie bodacích ihiel nieje možné, nakoľko použitý materiál je veľmi tvrdý
Účinky na osobách na diaľku neboli zistené,lebo ani jedna s figúrok sa nepodobala na žiadneho učiteľa, ktorého poznám.

Celkové hodnotenie 40 bodov.
pokračovanie na budúce........ musím do práce :-((
LOL, tak zatím se ti to daří :D
Vlajka "Už zase nám nejede FTP a jsou nás tisíce!" >> ;-)))

Slyšel jsem, že když zavoláte ihned, obdržíte jako bonus zcela zdarma CD "Nípal vás baví aneb Kolik legrandy může člověk užít na serveru s webhostingovýma službama" + stejné MC, což je velmi praktické, například do auta...;-)
Ad WZ - De luxe:

Popis výrobku na obale súhlasí s obsahom balenia.
Návod v českom jazyku je postačujúci.
Pri kontrole výrobok splnil všetky kvalitatívne testy, aj keď by sa mu dala vytýkať malá kvalita spracovania detajlov (nie sú spracované nehty, pohlavné orgány avlasov je málo )
Funkčnosť výrobku bola vyskúšaná po konzultácii s ošetrujúcimi lekármi "postavičiek" (Keď Míru už týždeň pichalo v uchu, tak sme tú ihlu vytiahli z ucha postavičky)
"Richardovi" sme natreli hlavu extra pikantným ketchupom, aby mu to lepšie pálilo (výsledok posúďte sami)
"Freya svítí, Sojkovec houká, stírače stíraj..."

Celkové hodnotenie 75 bodov

Ad AntiWZ - ŠTANDARD:

V podstate je spracovanie rovnaké ako u predchádzajúceho výrobku, návod napoužitie je rovnako v českom jazyku, ktorý je ,v súlade so zákonom, dostatočne zrozumiteľný.
Horšie to už bolo s funkčnosťou výrobku, keď sme testovali plyšové logo WZ
Testy: Spadnutie WZ loga na zem (servre nespadli)
Zmrazenie WZ loga (servre nespadli)
Obesenie WZ loga (servre nespadli)

(Stojan na CD dokáže niesť CD ako písali)

Celkové hodnotenie 60 bodov

pokračovanie......
I já jsem zkusil Sojkovce, a řek bych, že nehouká, ale HEJKÁ! :)

hanyZ: vypravěč nejsem špatnej, ale legrandy by bylo na tom CD na můj vkus moc málo. I když na druhou stranu všeho moc škodí a jsem spíše příznivcem inteligentního humoru, ne humoru za každou cenu.

Farzeni herr tchasopis Test Magazin,
jsem pote schön, rze prafe firobky WZ a ANTI-WZ ziskaly tak fisoke hodnoceni (ober konkurence). Jen nas mrzi, rze vas sklamali loka WZ f sade ANTI-WZ. Patrne schpatne pouzifal jste je, loka je trseba spadnout nechat ze spravne stolu fischki a dole prsiprafene bit musi bodaki. Bodaki dodame radi felmi moc, abiste hodnoceni oprafit mohli. F ucte, fas WZ-INTERNAZIONAL
oprava:

Ad AntiWZ - ŠTANDARD:

V podstate je spracovanie rovnaké ako u predchádzajúceho výrobku, návod napoužitie je rovnako v českom jazyku, ktorý je ,v súlade so zákonom, dostatočne zrozumiteľný.
Horšie to už bolo s funkčnosťou výrobku, keď sme testovali plyšové logo WZ
Testy: Spadnutie WZ loga na zem (servre nespadli)
...........Zmrazenie WZ loga (servre nezmrzli)
...........Obesenie WZ loga (servre neostali vysieť)

(Stojan na CD dokáže niesť CD ako písali)

Celkové hodnotenie 60 bodov

VYHODNOTENIE TESTU
WZ - De luxe........................................75 bodov
AntiWZ - ŠTANDARD.............................60 bodov
BILLA PACK WOODOO.........................40 bodov
TESCO-WOODOO KIT..........................4,053E-10 bodu
BURAGO WOODOO SCHAMAN & WHITE PEOPLE

aj napriek námietkam Nípala (WZ-INTERNAZIONAL), nemôžeme upraviť hodnotenie sady AntiWZ - ŠTANDARD, nakoľko výrobca v podstate dodal neúplný návod na použitie!

Ďakujeme za pozornosť a tešíme sa na ďalšie vydanie TEST MAGAZÍNU
(TEST MAGAZÍN - TV Relácia, TXT forma na http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=4&i=11445&t=11445 )
Jménem celé společnosti WZ-FUN forumshop bych chtěl vyjádřit radost nad skvělými výsledky našich výrobků. Zároveň bychom naše zákazníky rádi ujistili, že kvalita našich produktů nebude klesat a že i teď (víkend, večer)
pracují početné týmy našim vývojářů, testerů a designerů na zlepšení kvality i nových nápadech.
Protestujeme proti nefunkčnosti našeho výrobku (vycpané logo WZ), které navíc vůbec, ale vůbec není plyšové, pane redaktore. Přesto Vám okamžitě zasíláme novou verzi produktu, fantastické těžítko WZ a jsme si jistí, že to bude fungovat a svými výsledky naopak předčí všechna Vaše očekávání. Doufáme, že zůstanete příznivcem našich výrobků a těšíme se na další objednávky.
Naše WZ sady jsou to nejlepší, co lze kde sehnat! Jsou tak kvalitní, že k nim dodáváme certifikát Swiss Quality Control Alt Delete!

Pánové a dámy, už jste v naší relaci viděli, že naše modely obstojí v jakýchkoliv teplotách a vydrží tak extrémní znečištění, jaké vám mohou způsobit v 72 hodinách holubi vyplňující klec. Možná nevěříte, ale tito holubi trpěli silnými větry a často se jim dostavovaly průjmy! Přesto stačí woodoo figurkou silně třísknout o hranu stolu a je jako nová! Je to neuvěřitelné, pánové a dámy!

A nyní přejdeme k dalšímu testu. Běžně vám ve městě prodají takovouhle jehlu. Ale podívejte se jak je brzo tupá (škrábnu párkrát o desku)! Jen pět škrábnutí a je tupá! Teď se podíváme na test tvrdosti - dáme do svěráku, upevníme, a utahujeme. Vidíte, jehla se ohýbá! Ale to by neměla! Je to důkaz toho, že je z měkké nekvalitní oceli!

A teď zkusíme totéž s jehlou ze sady "Zrušili mi na WZ stránky"... vidíte, škrábu jako blázen, ale jehla je pořád ostrá. Prosím, kamero, podívejte se na tu ostrou špičku... pardon, Pepo, já to tvoje oko vypíchnout nechtěl. A teď dáme test tvrdosti - dám do svěráku a utahuju. Vidíte, jehla praskla! A to je správně, protože jedině jehla z tvrdé a křehké a tedy kvalitní oceli vydrží stále ostrá!

Pokud stále pochybujete o kvalitě našich výrobků, tak se těšte na další reportáž ze studia WZ-INTERNAZIONAL!

Váš Worst Fuchs!
No asi si budeme musieť dať pozor na falzifikáty z vietnamskéj produkcie _l:-)
WebZclarma - zarušeně pravý!
vjetnamci nabízejí levně, ale nekvalitně... jejich boty mi vydrží sotva půl roku... ale možná to bude tím, že si tkaničky na každé botě zavazuji jen jednou za jejich existenci.
Nechce se mi to celý číst, ale objednávám 251 kusů těch woodoo postaviček míry... to je strašný! člověk jednou zapomene na web vložit reklamu a hned mu ho chtěj zrušit...
ted me napada.. byl by velky problem udelat wz tricka?
Objednávám voodo Ričrda a plyšové logo WZ
Nípal: Uvědomuješ si, jak velké psychické trauma svým přístupem tkaničkám způsobuješ? Jejich jediným smyslem života je být zavazovány a rozvazovány. Teď se musí nehorázně nudit a vymýšlet si, jak zabít čas. Třeba filozofickými úvahami o smyslu života, vesmíru a tak vůbec....
Chudák tkaničky....
"života, vesmíru a tak vůbec...." no cemment ;) jsem admin onlajnové hry na tohle téma (možná zkusit hledat guglem ŽVAV) :D hanyZi, to měla být úmyslná trefa? ;)
Přiznávám se, že tu hru neznám. Jenom teď zrovna pročítám "Stopařova průvodce Galaxií" a jsem tím lehce poznamenán..:-)