WZ & Maskot, MOTTO

Co byste řekli na maskota a motto WZ?
Nebylo by ani špatné, kdyby maskoti byli sami moderátoři a admini ;-))
Jinak si pod WZ umím představit slona (Sloní služby zdarma!)
plyšovej Mira za pouhých 299 Kč! plyšovej Richard CSc. za úchvatných 249 Kč! Přívěsek na klíče ve tvaru lukasika k celé sadě zdarma. A zavoláte-li ihned, obdržíte 10 MB prostoru navíc a to vše zdarma!

A pozor, nejnovější nabídka! Růžový plyšový slon s logem Sex... ee, Webzdarma ZDARMA, pokud budete mezi prvními deseti volajícími!

Není hostingu nad Webzdarma a Mira je jeho admin!
A pokračujeme dál:

Pro ty z vás, kteří máte rádi CSS, máme za pouhých 449 Kč Miru nastylovaného podle posledních standardů!

Pokud máte rádi horror, máme pro vás akci - Freya za 1999 Kč, která je ze 100% validní plyše. Plyšák jak vyšitý pro dlouhé studené podzimní večery trávené na hřbitově! Za příplatek 299 vám dodáme plyšáka v mozkomíšním moku!

Nemáte-li rádi Webzdarma, můžete si koupit za 599 Kč sadu "Smazali mi stránky", která obsahuje woodoo postavičku Miry či Richarda a 10 špendlíků.

Nevíte jak dělat stránky, máme pro vás za 1399 Kč sadu "Jak si udělám na WZ stránky", které obsahují lego postavičky Sojkovce a Freyi + 4 velká písmena RTFM.

Na zakázku vám vyrobíme titulaturu za pouhých 2999 Kč! Potom obdržíte plyšové zpracování své postavy a falešné vysokoškolské či postgraduální diplomy.
Objednávám všechno-je v tom případě sleva?
Nebo třeba sleva pro studenty?
Na přání zákazníků poskytujeme slevu 50% na každý druhý objednaný kus. Navíc, pokud si objednáte obě sady "Zrušili mi stránky" a "Jak si udělám na WZ stránky", získáte je za celkovou cenu 699 Kč! A to se vyplatí!
"A to se vyplatí!"

Není to z TELE TELE? :)
Velká tombola! Náhodně vybraný volající obdrží zdarma exkluzivní sadu "Umí WZ JS?", která obsahuje woodoo postavičky náhodně vybraných 3 lam a 50 špendlíků, 4 noře a 1 sekeru.
Michael: je :D
Dej mi všechno 10x ;-) Kolik to bude stát? Je moc velký hic...nechce se mi to počítat :D
No, tak já si to beru všechno jen jednou.

To činí celkem :
299 - (249 + 449 + 1999 + 299 + 599 + 1399 + 2999) = Dlužíte mi 7694 ;-)

(Nech|c/s|i tu slevu :)
A pro obvzlášť náročné nabízíme dvě deluxe sady WZ a AntiWZ:

WZ obsahuje samozřejmě plyšového Miru a Richarda za fantastickou cenu, ale to zdaleka není všechno. Jistě Vás potěší kvalitní WZ tričko + transparenty a vlaječky se krásně transparentním (256stupňově,png) nápisem "Mít na webu reklamu z WZ je pro nás ctí!". Ale ještě nekončíme - umělohmotný Sojkovec zanese do Vašeho pokoje přísvit PHP a pokud Freyu zapojíte do zásuvky, svítí a dokáže Vás pěkně vyděsit 100% validním XML (ale pozor, ať Vám do bytu nenaincluduje krvavé otisky - na to se záruka nevztahuje). No není to úžasné? Objednejte si sadu WZ deluxe ihned a získejte navíc USB disk s logem WZ a miniaturou Lukasika. A to se vyplatí! Pouhých 5999,50Kč vč. DPH (+poštovné a balné)

AntiWZ je určeno obzláště pro ty, kdo už na WZ svůj web nemají...
Pozlacená soška Keena (jako živý!) potěší každého, kdo někdy porušil podmínky. Neonový blikající nápis "Reklamu nikdy nezobrazíme!" jsme pro četné žaloby museli odstranit, ale jsme si jistí, že vlajka "Už zase nám nejede FTP a jsou nás tisíce!" Vám to vynahradí. A jako bonus pro ty, kdo zavolají ihned, máme připravených 1000 stojánků na CD s nápisem "Já tam ty MP3 fakt nenahrál a ty cracky tam byly jenom na chvilku." Objednejte si tuto sadu ihned, protože je možné, že mira náš internetový obchod brzo smaže. Jen 4999,50 Kč.
hmmm... adamsone, chybí mi tam woodoo postavička Miry, abych ho mohl za trest trápit :D jinak jsou tvoje sady super, mozna jeste muzes udelat extra stranky a obrazky zbozi ;)
Ok:
Na Vaše četné žádosti jsme doplnili předchozí sady o tzv. woodoo
<HTML>voodoo postavicka miry :)))) to se povedlo</HTML>
pack, obsahující figurky miry a všech moderátorů, doplněné o sadu mučících nástrojů a protože pro své zákazníky uděláme cokoliv, i vycpané logo WZ, pokud spadne ze stolu, zároveň s ním spadnou i servery WZ.
A to vše za pouhých 299,50 Kč. Tak proč váhat a neobjednat si woodoo pack ihned?
nejenom miry :-)
konecne zajimave tema, u ktereho jsem se opravdu pobavil :o)
BTW objednavam vsechny nabizene produkty ;o)
To ja se taky bavim ;-)
<HTML>prijimam predbezne objednavky tech woodoo postavicek, zn. tentokrat to zadarmo nebude :-)</HTML>
A ja se taky bavim.
2Michael Le:Nebav se a zkontroluj chat. :-))
koukám že se to nějak chytlo :D mohu potvrdit z vlastní zkušenosti, že woodoo funguje dobře. snad nebonzuji - na jedné střední škole si vždycky profesorky humanitních předmětů uplácají z woodoo těsta figurku studenta, kterého budou další hodinu zkoušet, pak rozříznou nožíkem hlavičku, vydlabou vnitřek a pak zase hlavičku slepí! a mohu potvrdit, že to funguje, i když jsem je ještě neviděl, jak se s tím těstem plácají ;) to jsem si nevymyslel, to říkala jedna z těch učitelek :D
:-))
LOL :-)
nejlepsi vlakno vubec