<b>Najděte 3 rozdíly</b>

<HTML><a href="http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html" target=_new>http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html</a>

ja nasel dva :-)</HTML>
a jak to mam udělat, když se tam pak objeví ten ďábel? :)
Našel jsem jen jeden - mezi prvním a třetím snímkem.
Fešanda :-)
Landa by měl radost: "Má krásný žlutý vočička, je to moje holčička. Z natržený huby čnějí dlouhý zuby"
No tak já jsem nestihla ani jeden...
MNo rozdilu je tam vic, kdyz se ten certik porad hejbe ze strany na stranu :-)

BTW presne to jsem cekal....
hned to du rozesilat emailem :))
mno zrovna sem mel dost nahlas pustenou hudbu takze sem se celkem lekl jak zacala rvat :}
hmm ja sem mel taky zrovana pustenou muziku :)
HELE kouknete se do zdrojaku......... <a href="http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html" target=_new>http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html</a>
<br />
ja nasel dva :-)
no tak nic no :(( ale kdyz se kouknete na prvni prispevek tak tam uvidite < html > < html />, ale me to smazalo :(
<a href="www.mihax.com" target="_blank">TEST</a>


Malinky test :)
<B>
Uživatelé : mají znaky ošetřené
Moderátoři : ne
Kurňa to jsem se lekla. Když se tam ta krasavice objevila.
Taky jsem měla puštěnou muziku, ale ten jekot mi nezněl nějak zvlášť neobvykle ;-)
Freya: Tady ani nikdo nečekal, že se lekneš. BTW: To byl jekot? Myslel jsem, že je z Hvězdné pěchoty.
Fakt jsem se leknul - měl jsem obličej až u monitoru a repro na plné pecky...

Já taky na fšechno skočím:-)
Já nemám Flash :-)
beeeeeeeeeeeeeee ja se bojim.tam nejake rozdili opravdu jsou?
Fuj taky jsem se lekl :-D, ale dal jsem si tu práci a obrázky jsem hodil na sebe a provedl rozdíl (GIMP). A víte co jsem uviděl? Černočernou tmu. To znamená, že ty obrázky jsou úplně stejné! To je ale ošklivý vtip, napřed někoho nalákají na hádanku a pak tam dají dva stejné obrázky. :o)
tak ono to křičí? Já si zvuk zapínám spíš tak výjimečně, tak jsem se moc nelek...:o) Ale naštvalo mě, že jsem to dal načítat, ono furt nic, a když jsem se tam po nějaký době podíval, už tam byl ten pajdulák... Na můj vkus se to načítá moc pomalu! Ale je to hezký... Btw. kde se vzal Ríša na nizozemském webu? :o))) Btw. nizozemština je krásnej jazyk, je to aj+nj+prasátko... :o) já se to totiž už asi 2 měsíce učim! :o)))
Máme rodinného přítele Holanďana, se kterým samozřejmě mluvíme německy či anglicky. Pár vět už zvládá v češtině a nám poradil, abychom normálně mluvili německy, ale všude místo g vyslovovali ch. Sice to nedá zrovna moc smyslu, ale výsledek se pak velmi podobá jejich "chrchlání":-)
když jsem byl na jaře v NL a vůbec ten jazyk neuměl, tak oni se vždycky hrozně divili, když jsem jim něco rozuměl když mluvili holandsky, ale ono je to tý němčině vážně podobný, jenomo oni si to neradi připouštěj, pač němce nemaj rád... :o)))
Učinil jsem objev: všechny anglosaské jazyky (třeba aj, nj, nl) vznikly ze stejného základu, který se velmi podobal dnešní němčině, ale zatímco Němci se vývoji jazyka brání zuby nehty, aj i nl se moc zajímavě odlišily... :o))) Ale zkuste si někde najít něco ve staroangličtině-na první pohled byste řekli, že to je německy... Holandština se němčině podobá mnohem víc, některé odlišnostui se projeváí jen na písemné podobě-setkal jsem se s jedním textem ve staré holandštině (tzextem hymny-holandská hymna je nejstarší z dodnes zpíváných hymen) a bylo zajímavé pozorovat, jak je to podobně jší němčině než ta nová... .o)))