Stalo se vám to někdy?

Jednou takhle stahuju film z DC++ a najednou koukám, že to stahuje nějak rychle a opravdu. Stahuje to rychlostí 7,83Mb/s.
Stalo se to už někomu?
Mám připojení 256Kb/s a proto se tak divim.
Opravdu se mi to stalo, to není žádná fotomontáž. Čestný pionýrský.

Zde je důkaz: http://simon.wz.cz/uzasnydc++.gif
To se mi nestalo, protože P2P mam blokovaný ;)
Mně se to stává spíš naopak...
To bych docela bral, film za 1.5 minuty...:-)

A co to máš za 256 Kb připojení, že stahuješ tři věci, každá ti jede víc jak 30kB a navrch ještě jedna 7 MB ? :-o

Šílenství....

To se tomu providerovi nějak vymklo z rukou....:-))
no vona to není přesně 256ka je to wireless vcelku bez omezení rychlosti takže to lítá třeba i 600kb ale dost to kolísá, takže 256ku beru jako průměr. To vše ale neznamená že by to mělo lítat 7Mb/s, ne?
ten film byl stahovanej od uživatele s T3, možná to bylo asi tim.
ikdyž pořád se mi to zdá moc.
zázraky nemusí mít logické vysvětlení, proto to sou zázraky..
a nebo máš moc silné voodoo :-))
Stalo se mi to - na LAN T3 (100 Mbit/s) se mi přes DC++ stahoval fim 25MB/s (nesmysl).
Když se to dotáhlo, tak byl ten soubor poškozený.
Asi chyba DC, nebo nějaký bordel v síti.
to Mike: měl jsem asi dobrej den:)

to DoubleThink: Musim přiznat, že ten film byl taky po stažení poškozen ale opravil jsem ho DivFixe a pak to šlo. Zřejmě to musí být nějaká chyba, nebo to můj komp nestíhal tak rychle ukládat:)
Me se to stava relativne casto.... a skutecne se zvysi rychlost.
Sojkovec: A čím je to způsobeno...?
Obcas v ramci testovani site vypne provider omezeni rychlosti. Pak se lze teoreticky dostat az na 20 mbits.
Kéž by tu síť testovali co nejčastěji...:-)
> a skutecne se zvysi rychlost.

No, aby mi na 100Mbit síti něco teklo rychleji než maximálních (teoretických) 12MB/s - to jsem teda ještě nežral - musí to být nějaká chyba nebo fake.
Sojkovec: Mne se to stava v posledni dobe v 5% pripadu a vzdy je to poskozeny soubor, vzdy, takze FakeShare se rozmaha i na DC.
DT: Mozna BUG. Tohle mi kdysi delal i modem pri stahovani. na chvili se to jakoby zarazilo, pak se rychlost vysplhala najednou trebas na 20 - 30 KB/s, a klesala. Trebas je to nejakym bufferem...
Teda mit vase problemy s pripojenim:-O, ja jsem rad kdyz vytahnu z modemu 6KB/s :D
mno, pekny. ja mam 64kbps a jednou mi to pul hodiny jelo 2,2mb/s.
Já jsem jednou z modemu vytáhl asi 20KB/s :-) Ale myslím si, že je to spíš způsobeno tím, že po dial-upu se data ještě komprimujou, a tak pak ta přenosová rychlost vzroste (teda aspoň já mám komprimování zapnutý).
>> Já jsem jednou z modemu vytáhl asi 20KB/s

Presne tak, je to kompresi...
Jezis vy ste lamy co nevcite o DC jednodusee si mel zaplou kompresi [ta hvezdicka pred nazvem], pak to jede rychle ale ja to poskozeny...:)
to Poisoner:
tak k čemu tam ta komprese vůbec je, když pak člověk stáhne poškozenej soubor?
Mam dojem, ze mpg soubor je uz sam o sobe dost zkomprimovany, tudiz se dalsi kompresi uz tech 8MB/s nedosahne.
To je zatim neodpracovana funkce v DC ktera se stale vyviji, doporucuje se zatim vypinat...vice treba na www.prolamy.wz.cz. Do patku budu nejspis pryc takze neodpovidam...
PS: To osloveni "jste lamy..." bylo jen jako zacatek, nic urazlivyho :)
Ja stahuju normálně 120 kB/s.