alt gr + v. proto je na nekterejch klavesnicich na "v" zavinac ;-)
no právě pži alt gr+v se mi v op. spustí validátor... :o) dost mě to štve
Tonik: tak to mám asi špatnou klávesnici ;) zatím mi bohatě stačí Ctrl + Alt + něco, případně Alt Gr + něco, čímž se jakoby dočasně dostávám na anglickou klávesnici ;)
The Zero: tak ten šortkat v c++ builderu změň, nebo se přepni na anglickou klávesnici nebo si nainstaluj rozvržení qwerty programátorské. co je na tom za problém?
R.U.R.: tak si změň ty klávesový zkratky ;) Každej program by měl umožňovat editaci klávesových zkratek ;)
>> tak to mám asi špatnou klávesnici - jo, to ja mam taky ;-)
Nípal: Změnit šortkat? Eh, zkoušel jsem, oni tam maj snad jen "keyboard mapping", ne přímo změnu jednoho... eh.
Přepnout se na anglickou klávesnici: Heh víš jaou mám keyboard? Takovou tu ergonomickou, uprostřed rozpůlenou, od malýho měkkýho (když jsem ji dostal, myslel jsem, že chcí*nu...) a ona má přímo českej layout kláves, nic dolepovanýho (a jsou tam viděl i altgr zkratky:))
Na všechno tohle jsem moc línej, ono zmáčknout alt a jednadvatři není problém :) zkus to
R.U.R.: Alt gr + V spustí validátor no a?
Když ovšem píšeš nějaký text, tak tato klávesová zkratka správně udělá zavináč.
A jestli ti tak vadí, že když nikde NIC nepíšeš a stikem Alt gr + V se ti spustí validátor, tak si změň nastavení kláves. Nebo radši přejdi na Mozillu, to bude jistější. Opera evidentně neni nic pro tebe.