pro školáky...

Tak co, už jste se nějak připravovali? Já zatím ne. Pravda, koupil jsem si už nějaké pravítka etc, ale asi to vyřeším tak, jak minulý rok. Na poslední prázninový den zajdu večer do tesca a koupím to všecko naráz. ;)
Se ještě dneska připravuje do školy? :) Sem ale deb, hele houba
Já už nějakou přípravu do školy neřeším... vezmu si batoh s logem Dark Funeral, hodím ho něj tužku, papír, telefon... a můžu jít :-)
Jo,nějakaá ta příprava tu je-nakoupil jsem si učebnice...:o)
ono to stejně na první den nebude potřeba ;)
len tak trošililinku
Blázníte nebo co? Věci do školy se kupujou až na poslední chvíli, jako ostatně všechno :) Musíte hned na začátku všechny učitele pořádně nas*at :)
A kdu odtud jde teď do čtvrťáku? Já jo, už se nemůžu dočkat :)))))
Věci se nekupujou, co se týče mě... Kdysi v prváku jsem vyhodila šílený prachy za učebnice, který sem pak stejně za celej rok použila maximálně k vylisování něčeho, jinak jsem je neotevřela... Od tý doby je nekupuju:) Totéž s pravítkama, kružítkama a podobnejma přežitkama:) A učitelé si na to už zvykli, takže to dycky vypadá asi takhle:
Češtinář: "Ty si nepíšeš? Kde máš sešit?"
Já: "Ale pane profesore, dyť víte, že sešit už nemám dva roky..."
Češtinář: "Nojo, já zapomněl, promiň..." a jde pryč:)
Heh... todle já udělat, tak letim voknem... No, já jsem tak poctivej, že jsem si už koupil polovinu učebnic... tu druhou snad stihnu do vánoc...
:o)
jednu učebnici mam dokonce 2x,pač jsem zapomněl,že už jsem si ji koupil,tak jsem ji koupil znova... :o)
jdu do druháku
Přeji hezký školní rok všem školákům a studentům.
> fakt děkujem... :-(((
hezký školní rok? kua nestraš mi tady abstraktními pojmy, jo?
Ach jo, jak rád bych se zase vrátil do školních škamen....:-(
Já taky ...
Hmmm... já bych se zase rád vrátil do školky nebo na základku... ale na gympl se mi opravdu nechce...
kazdnym dnem je to bliz a bliz... jeee ja se zblaaaznim :-(
Oh. Docela se těším na první půlrok semináře z programování, kde nám náš pan profesor bude vykládat, jaký máme datový typy, jak se píšou funkce a další srandičky... Jen doufám, že budeme dělat Cčko (prý nám dá vybrat), s Pascalem bych se fakt zahazovat nechtěl...

Jinak já se do školy docela těším (až uvidim všechny ty známý xichty), ale tuším že mě nadšení zhruba ve středu přejde :).
Hmm... já se na gymplu budu učit s WOrdem a Exelem celej rok...
TO už mám za sebou... největší sranda byla v qartě, když jsem na konci roku měl na tý hnusný a4ce 3 z informatiky :)
blbej CorelDraw! (kvůli praqtický písemce a taky tomu, že zásadně nedělám úkoly - na co?)
The Zero: Tak to ti závidim, já už ve škole kompa ani neuvidim:( Du do třeťáku na gymplu a minulej rok byl poslední co sme měli informatiku:( A ty hodiny stejně vypadaly tak, že pan profesor a správce sítě v jedné osobě stahoval, čímž značně snížil rychlost internetu, na kterém se zároveň marně pokoušelo 15 nebohých studentů serfovat:( Achjo, že já sem si líp nevybrala školu... Úkoly byly tak 2 za pololetí, a to ještě typu "stáhněte si obrázek z netu, napište k němu vtipný komentář pomocí TextTool a uložte ve formátu jpg o rozměrech 800x600 na disk I:". Ani to ale polovina lidí nezvládala, a byli jsme asi 3 dobrodinci, kteří to dělali pro tu polovinu třídy dělali - výměnou např. za opsání písemky z jiného předmětu:)
Elis: Hehe jsi stejně stará :) Úkoly z informatiky... jj, taky asi tak dva za pololetí... ale ten dotyčnej byl na konci roku... :)

ad net: No, už se to zlepšilo, ale když obětuješ pololetní prázdniny a pokládáš v učebně informatiky koberce, tak máš určitý privilegia :) k tomu přidej to, že to mám dobrý i u civilkáře (protože nikdo jinej mu s PHPkem neporadí :)) a najdeš člověka... No problem!

Nejlepší písemky z IVT jsou takový, kde máte dostatek času uložit všechno na společnej disk.

btw. na konci roku jsme teď dělali v Accessu. Zábava. Všichni používali editor dotazů, jen já jako blbec psal rovnou SQL. Řeknu vám, malej měkkej dokázat znetvořit i tento jednoduchý jazyk! :(
HOchově, já Vám závidim... teďka jsem zjistil, že půl rok se budu učit z dosem a až druhej půl rok s Wordem a Exelem...
eee... no tak ja se teda taky projevim ;-) takze do skoly du az za mesic. co se tyce kopmlu tak to je nejmin 3/4 probirane latky. no a internet mame ve skole rychlejsi nez harddisky.
Tonik: Nojo, hned sem koukla na tvy stranky, ktera skola to nabizi takovej luxus, a je mi to jasny:) Tam bych vydrzela mozna jeden semestr:) No, nekdo ma a nekdo nema...