Jethro Tull

Existuje nová stránka o skupine Jethro-Tull. Ak sa vám zapáči napíšte mi na mail, alebo ak máte nejaké nápady ako to zlepšiť. Fakt by mi to pomohlo.
adresa je www.jethro-tull.wz.cz
Jethro Tull mam moc rad, dalo by se říct, že jsem na nich vyrůstal a proto k nim mám dobrý vztah. Tvé stránky nejsou špatné, ale potřebují vychytat jak po stránce grafické (a to hodně) tak po stránce designové a kódové.

Upřímně přečeno, stránky takovéto skupiny bych si představoval více bláznivé a ne tak uhlazené. Něco ve stylu alba Stand up. Tohle opravdu není ono (a nemyslím tím Joko Ono). Dále uživatele zdržují ty nedodělané stránky. Když ještě nejsou udělané tak na ně v menu neodkazuj, hrozně to mate a neni to profesionální.

Ta reklama co neni od wz. Na co ji tam mas? Cim mene reklam tim lepe, staci uz ta od wz. Ale pokud zni mas penize tak je to tvuj problem. No ale zbav se te uvodni stranky. Ta je fakt k nicemu, nebo ji udelej vice, jak bych to rekl, umělečtěji.

Z těch stránek by měl vyzařovat klid, pohoda ale také razance a jsitá dávaka neuvarlosti. Prostě by znich měla být cítit hudba Jethro Tull a ne hudba chlapecké skupiny Modré koule.