Pirátská verze Win XP a SP2

Neboli co si myslíte o WINDOWS XP SERVICE PACK 2 ?
A také jestli jde nainstalovat na pirátskou verzi WIN XP ?
Ho právě instaluju >> LOL
Mno SP2 je pomerne velky zasah do systemovych privilegii a hodne veci (sic pomerne mensina) ti potom nepujde spustit.

Zalezi na tom proc chces instalovat wxp sp2? protoze windows jsou hodne deravy? to je service pack2 taky, ba jeste vic ;-)
Sem si ho nainstaloval na pirátskou verzi win xp ...
Jinak

děravý windows + děravej service pack = méně děravý windows
Měl jsem instalován Sp-2, získal jsem tín něco skutečně úžasnýho - říkají tomu firewall. Rozjančilo to celý systém a furt na mě někde něco vykukovalo a vyptávalo se jestli pokračovbat a jak. Konfigurace těchto vymožeností se mi zdála nad mé schopnosti, tak jsem využi možnosti "Odebrat SP-2" a pak jsem si naformátoval systémový disk, protože už se mi nepodařilo vrátit k funkčnímu systému.
Prý je lepší vyzobávat jen záplaty z jejich update pages.
<HTML>ja mam sp1 a do sp2 zatim nejdu, nemam duvod</HTML>
Jak tak koukám, ještě že nemám WinXP :o)
> ja mam sp1 a do sp2 zatim nejdu, nemam duvod
Ja mam sp4 (ale na w2k) a do wxp nikdy nepujdu, nemam duvod :D
> Neboli co si myslíte o WINDOWS XP SERVICE PACK 2 ?
doporucil bych ti pockat si par tydnu nez vyjdou najevo pripadne problemy
> prave instaluju >> LOL
tak uz nic :-)
děravý Win + děravý DP = děravý Win na druhou =
Nevyčíslitelné
odhad počtu děr:
9 + 100000000000E
9E50? :-)

SP2 nemam a nechci, na piratenou kopii samozrejme nainstalovat jde...
Já mám W98 (legální!), tam se SP2 na XP nehodí, takže OK. Jinak na seriózní věci typu db, php a pod. mám Linux. Tam se taky objevují patche. Ale po aplikování to celé zase funguje...
Já se zdárně instaloval i SP4 (win2k) a systém běží v poho
Lidi, lidi, pomozte mi! Po instalaci SP2 mi totalne prestal fungovat modem! Proste se chova ze vse je ok, ale odmita vytocit cislo. Pulsni volba jede, ale to je mi u digitalni ustredny na... Nema s tim nekdo nejakou zkusenost?
I digi ústředna by měla přežvejkat pulsní volbu. (myslim)
No, neprezvejkne. Ten modem jsem uz nejak rozjel (ale pouze s 50% rychlosti :o))
> I digi ústředna by měla přežvejkat pulsní volbu. (myslim)

na 100% umí
Pulsni volba samo fachci, i kdyz je to pomalejsi. SP2 je IMNSHO uplne k hovnu.
Uz vim co se stalo. SP2 proste jednodise odpojila reproduktor modemu! Takze neni slyset jak se to vytaci a pripojuje. Ale stejne nechapu proc se mi snizila rychlost...
co vubec prida SP 2
Pár problémů navíc...
TC: Jen ti nainstaluje vsechny zaplaty od '01 a prida MS firewall a nejaky ficurky
No jak to tak vidim, asi jeste s instalaci SP2 pockam.
Btw, četl jsem, tuším že to bylo v CHIPu asi mesic nazpatek, srovnani nekolika systemu - WXP, Linuxu, a snad OS2 nebo co to bylo, uz nevim, ale WXP tam byly urcite - a vite ktery system je po nainstalovani vsech aktualnich zaplat nejbezpecnejsi?
Nebudete verit! WXP!
Sice je nijak extra nemiluju, ale tohle me docela prekvapilo!
TAKze jsem na WXP prestal hazet spinu...
Možná že je to jen můj dojem, ale mě se zdá, že některé časopisy tíhnou k firmám s komerčním softem trošku více nežli ty ostatní - někdy taky záleží na tom, kdo to psal.
...intriky, sw patenty, hnusné otravování MS, soudní pře, nařčení z kopírování patentů, nakonec to lidi znechutí a všichni přejdou na JEDINÝ systém - W, pak se to celé sesype a bude po ptákách. Už jsem si koupi pěkný nůž, vyrobím si luk a až se to sesype, vyrážím do lesa, udělám si chajdu a mějte mě všichni rádi...
Asi to sem nepatří, ale podělím se s Vámi o zážitek z vlivu SP2:

Dělal jsem v PC několik věcí najednou a vymstilo se mi to: instalace nové nVIDIA GeForce FX 5900XT, nově SP2, nově DirectX9.0c, nově Detonator 66.81. Nyní mi nejde spustit ani Tetris, natož DOOM3 (který se starou VGA šel!)

Při testu rozhraní Direct3D mi to hlásí: chyba při kroku 8 (Vytváření zařízení 3D): HRESULT = 0x887602EB /resp. 0x8876086a pro Direct 3D 8 a 9/ (3D není dostupné).

Sestava: AMD Athlon 2200+ 1.80GHz, VIA Technologies VT8366/A VT8367 Apollo KT266/A KT333, 768MB DDR-SDRAM, MS Windows Professional (win32x86/IA32) 5.01.2600 SP2.

Protože jsem lama, ihned jsem rozeslal dotazy na všechny strany. Postupně se mi vrátili možnosti řešení a já je všechny vyzkoušel: vyměnit Detonator za 61.77, nainstalovat ovladač VIAHyperion4in1453v, nainstalovat ovladač VIAHyperion4in1443, nainstalovat zpět DirectX9.0b (což stejně nejde), odinstalovat SP2 (zkusil jsem přes fci "Přidat nebo odebrat programy" - něco to vymazalo, ale určitě ne všechno)., reinstal XP (do toho se mi moc nechce), vrátit se pomocí fce Obnova systému. Nic z toho nepomohlo.

Zatím poslední verze od jednoho odborníka je, že je to způsobeno tou SP2 a že je nutné najít na netu řešení, tzn. postahovat nějaké spec. věci a nainstalovat. A že mi to v pondělí (za úplatu, samozřejmě) udělá. Tak jsem na to zvědavý...

Ne, že bych byl zrovna závislý na hraní her, poslední hra, co jsem dohrál do konce, byla asi před třemi lety Mafie, ale zrovna když mi kámoš přinesl Doom3 a ještě je na to čeština ... bych si chviličku i popařil:-)

Btw. pokud by Vás napadlo nějaké řešení, které jsem ještě nevyzkoušel, tak Vám budu vděčný!:-)