Těšíte se na Vánoce ?

Těšíte?
Ani ne, jesli to dopadne jako minule, ze si uvedomim ze jsou vanoce 23. 12., tak to nebude takova sranda jako kdyz mi bylo 6 let, to BYLA PARADA!
Docela dost ...
Klid, mír, pokoj? Toho mě čeká někdy v budoucnu až, až ...........
Ale těším
hm jo prazdniny se hodi porad :} ale nemam tuseni co bych tak chtel kdyz vsechno co muzu mit mam, poradte xD
no nevim. skola mi konci 23.12. a od ledna mam zkousky... ale jo. par dni volna se hodi vzdycky, to je pravda.
uzaverka v praci ..par dni volna to ujde ...
No snad jen na to volno. Co se týká dárků, z toh už jsem vyrost, a to co bych doopravdy potřeboval, stejně nedostanu :-(
A taky nesnáším to, jak všichni dělaj že se maj rádi, přitom normálně na sebe celej rok kašlou :-(
Pokud se budu chtit sejit s celou rodinou, nebudu cekat na vanoce...
A obchody, jak tahaj prachy z kapes!
A reklamy - kupte to, tamto, vzdyt jsou vanoce!
Vemte si uvery, pujcte, zadluzte se az na pudu, jen utracejte co nejvic!
Vánočky mají význam podle mě jen pro děti, ty si atmosferu dokazou vychutnat - pro dospely je to akorat prace a problemy...
Anketka: Umělej nebo pravej stromek!
JA osobne preferuju umělej - a u mě doma pro jistotu neni zadnej, jtejne bydlim sam, a ja na to vanocni zdobeni nejak moc nemusim....
Rozhodně, 25.12. mám narozky
Já se těším hlavně na volno, celej rok chodím do práce prakticky bez dovolené (kromě té letní), abych si pak mohla užít dva týdny volna i o Vánocích...
Těším se na náš tradiční rodinný Štědrý den i večer, i na dárky. Na rozdíl od lukyse dostanu co potřebuju, protože se s rodiči na většině dárků domlouvám a stejně toho potřebuju tolik, že není těžký se strefit ;-).
Stromek samozřejmě pravej, ale budu-li jednou bydlet daleko od lesa, tak asi budu mít umělej, protože kupovat každej rok živej se mně teda nechce :-).
Chtěla bych se taky těšit na to, že večer přijede můj přítel, ale to bych si musela přát taky málo sněhu, aby se k nám vůbec dalo dojet (čím dál člověk bydlí od města, tím míň jsou silnice udržovaný a na ten každoroční adrenalín při cestování domů se teda netěším, protože teď s novým autem se už asi nebudeme moct zastavovat o sníh nahrnutý okolo silnice :-)).
jo na darky se tesim ale nesnasim kdyz se musim prevliknou :-) a taky jak z toho vsichni moc delaj
Věříte na Ježíška? Třeba Michael Le? :D
Ja verim! xD
Ja ani nevim co budu chtit a co budu davat tem ostatnim... vsechno vsichni maj :-(
haXis: Neměl by ten smajlík být spíše opačný? tak-> :-)

Michael Le (globální výzva): Johny si dělá prdel z tvého věku. Nenech si to líbit a pošli ho někam, hajzlíka :)

IMHO Ježíšek neexistuje, AFAIK ...
hanyZ >> O mrtvých jedině dobře, a proto nech Ježíška na pokoji ;-)
Já bych na Ježíška klidně věřil, ale bojím se, že nevěří on na mě
:¨-(
Nechci vám ty Vánoce zkazit, ale měli byste znát pravdu:
http://sxmax.wz.cz/sXfiles/santaklaus.jpg

letos dárky nebudou ]:->
To už je vědecky dokázáno... http://www.zvedavec.org/humor_457.htm :-))
Johny: Džone, džone, džone. Na ježíška kožíška nevěřím a věděl jsem od jakživa, že není.

Jinak se na Vánoce moc těším, je o něch taková příjemná atmosféra.
Zly Michael Le> JEZISEK EXISTUJE!
Pat» Tak jo, jak myslíš ;D

Ježíškem jsou vlastně rodiče a přátelé, že?
Ne, Jezis Kristus, nas spasitel a chlebodarce wole :}
Ale příděl boží jsou pro mne rodina a přátelé, wole <:×)
Takze pripoustis existenci boha?