flame - Daniel Landa je nejlepší zpěvák na světě ! :-)

>Btw. Je dovoleno posmívat se duševním invalidům, jako třeba Bohuš Matuš, Leoš Mareš nebo Sámer Issa? :/
>To je vlastně jedno, já už to nějakou dobu systematicky dělám :D

Podle mě je to tak správný :)
a pak bude mimo tema zit prazdnotou
Landu, Fanánka i Pattona hravě strčí do kapsy Landfermann, zpěvák od Bethlehem... jeho nelidsky bolestně zoufalé skuhravé vřískání je naprosto nezapomenutelné, doporučuju...
I když, tomu hlasu by se možná dalo trochu přiblížit synchronizovaným kucháním bohuše Matuše, Leoše Mareše a Sámera Issy zaživa. Ale stejně by to nebyla ta kvalitka :-)
Strkat Landu a Fanánka do jednoho pytle s Božským Mikem je takovým kacířstvím, že to snad ani raději nehodlám komentovat... ;)
Fanánek wládne >:-(
Myslíš jako, že Fanánek rulez? Vyjadřujme se v odborných termínech,prosím:)
:)
Chápu vás, nechcete si to přiznat, ale LANDA je skutečně nejlepší!
Oceňuju, že jste to zkusili, ale museli jste přece sami vědět, že všichni zmínění "zpěváci" MU nesahají ani k patám. :-))
-
JEHO styl je něco úplně nového a že nezpívá? Klasická forma zpěvu (=hulákání, řev) je přežitek.Vždyť JEHO deklamování je prostě bezkonkurenční...
:-)))
-
Jestli chcete standardní formu zpěv, poslouchejte třeba pop.
-
LANDU musíte prostě pochopit do hloubky a hlavně mít doma VCR či DVD Vltava Tour.
-
Pozor, jsem pod vlivem Vltava Tour, varuju vás.
-
A ještě něco, ON zpívá česky a to je Důležité. Anglicky umím, ale čeština je přece lepší! Jste Češi, ne? Já to beru tak, že čeští zpěváci jsou nejlepší na světě a LANDA je nejlepší z nich. Takže řekněte, kdo z ČESKÝCH zpěváků je lepší.
ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL
Neuraz se, ale na takovyho zakomplexovanyho ortodoxniho zabednence jiz nebudu plitvat slovy... Mozna ses jiz narodil jako intelektualni impotent, mozna ze ses fakt umyslne tak zabednenej ignorant, ale to uz neni moje starost.
Z českých zpěváků jsou lepší Asura a Morbivod, kupříkladu ;-)
Já bych to shrnul asi takto. Možná to bude znít dost blbě, ale... Landa patří k těm zpěvákům, který maj špetek charisma a docela výraznej hlas. Je sice pravda, že se správností hudby si zase neláme tolik hlavu (viz vltava tour), nicméně to běžného posluchače nijak neodradí. Co se týče textů a melodií, nelze, obzvláště o melodiích, říci, že sou nikterak náročné. každopádně je to docela chytlavý. Občas se objeví nějaké to, tuším že krylovo, morituri te salutant nebo jak se to píše a život bějží dál :-))
Já se přikláním k názoru, že Landa je cool.
cool jako debil? xD
Muj vztah k DL je neutralni. Neposloucham ho, ani mi nevadi.
"ja se priklanim k nazoru, ze landa je $pozitivni_slovo" jako debil :]
>>Neuraz se, ale na takovyho zakomplexovanyho ortodoxniho >>zabednence jiz nebudu plitvat slovy... Mozna ses jiz narodil jako >>intelektualni impotent, mozna ze ses fakt umyslne tak zabednenej >>ignorant, ale to uz neni moje starost.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
:-))
plitvat je špatně, píše se plýtvat. A už jsme u té čestiny, svoji mateřštinu musíme umět!

:-))
Taky me to napadlo.
No, myslím si že je tu nevhodne použitý termín "mateřština".
V spojení s termínom "čeština" nieje výrok pravdivý, hlavne v uvedenom poradí lebo:
$mateřština = array ("čeština","slovenština","němčina","chorvatština","ruština",........................);
Na základe toho by som odporúčal používať termín "státní jazyk" a preformulavať vetu do nasledujúceho tvaru:
"A už jsme u té čestiny, svůj státní jazyk musíme umět!"
Beatles @!#$ off!
Tri sestry a Rammstein sou nejhepci a to nikdo nemuze poprit az bude landovo cd nejprodavanejsi v evrope tak ho muzete rovnat rammsteinem
Rofl. Prodejnost je ten nejmin objektivni indikator kvality produktu co snad muze bejt.
Když se člověk nad tím indikátorem kvality/prodejnosti zamyslí, je to vlastně hrozně smutné... :-(
>>Když se člověk nad tím indikátorem kvality/prodejnosti zamyslí, je to vlastně hrozně smutné... :-(

Prostě je většina populace zženštilá nebo retardovaná. Jinak si to neumim vysvětlit.
Kdyby byli pořádně zženštilí, poslouchají Satyricon a Behemoth jako já ;-)