<b>Nové fórum! Nápady vítány</b>

<HTML>Pripravuje se remake tohoto fora, proto od tech z vas, kteri jsou zde castymi navstevniky radi uvitame vlastni napady co by nova verze mela obsahovat.</HTML>
Už jsem někde nahodil vhodné využití RSS pro jednotlivé sekce.

Mmchdm, pokud se hodlá zrušit Mimo Téma/Pokec, navrhoval bych vytvoření diskusního klubu "Staří braši z WZ" nebo tak něco :) např. na okounovi nebo mageu. Někteří lidé odsud jsou mi docela sympatičtí a rád bych si s nima občas jen tak pokecal, co vy na to, ostatní?
čili:

1.) možnost změny názvu topicu tím, kdo ho založil (teda pokud se přihlásil)
2.) více moderátorů, příp. separace moderátorů (jeden v sekci html, jeden v podpoře atd.)
3.) pseudotagy pro zvýraznění (ten být nemusí), odkaz a zdrojový kód (viz jiný thread "Kvalita WZ diskuze")
4.) speciální tabulku hned na hl. stránce fóra, kde by bylo:

"Nejčastěji se nás ptáš na:"
a teď deset (nebo i více) problémů, od háčků nad bž, fň a hw, až po problémy s FTP a reklamou. pochopitelně jako odkazy do příslušných vláken, kde by bylo do podrobna probráno, v čem tkví problém atd

+ v každé diskuzi (HTML, PHP apod.) by mohly být další takové důležité a nejčastější problémy, to už by si zařídil moderátor.

především je ale třeba dát na hlavní stránku a i do hlavních stránek jednotlivých diskuzí jakýsi kodex, jak pojmenovávat příspěvky, jak psát, něco jako je na www.stare.cz/otazky ale samozřejmě kratší.

5) počítání příspěvků - aby bylo vidět, kdo radí nejvíc a má tedy větší slovo. nemusí být, protože jak vím, tak by toho rychle někdo zneužil ;) viď čvachto
6) rozlišovat vícero druhů threadů:

a) sticky - ten je furt nahoře a má tučný nápis
b) locked - netřeba vysvětlovat, prostě už do něj nelze psát
c) solved - vyřešeno... možná totožné s locked
d) flame - v threadu zuří flamewar, na vlastní riziko, nekonečná diskuze
e) dotaz, problém
f) váš názor (hodnotíme stránky apod.)

ty thready by měly ikonky
a) vykřičník
b) visací zámek
c) rozsvícená žárovka
d) ležatá osmička a/nebo oheň
e) zhaslá žárovka a otazník
f) palec dolů, lomítko a palec nahoru

7) místo stromové struktury příspěvků v 1 threadu zavést číslování od 1 do n a možnost odkázat se na jiný příspěvek v témže vlákně pomocí [xx]. větvení zde stejně nikdo pořádně nevyužívá

8) ponechat html entity, miluju tuhle vlastnost ;)
Ja bych uvital NNTP mail system jako grafika.cz nebo builder.cz, pak bych mohl odpovidat i na HTML a PHP, i kdyz tam nelezu, moc by mi to pomohlo.
imho by to chtělo naprogramovat úplně nové fórum, asi by byl výsledek lepší a bylo by to méně časově náročné, než překopat tohle.

do sekce "staří braši z wz" by se určitě muselo registrovat, ale možná by bylo ještě lepší udělat pozvánkový systém ala GMAIL.

několik schopných a aktivních operátorů.

dalo by se nastavit automatické přihlašovaní (podle IP a cookies).

pokud by se muselo registrovat, tak ne tak, že musíte mít učet na wz. prostě webzdarma hosting a fórum by byly dvě odlišné registrace.

povolené nějaké formátovaní: [b][/b], [strong][/strong], [pre][/pre], [i][/i], [em][/em], [code][/code], [ul][li][/li][/ul]

mazaly by se nic neříkající thready, ale taky jednotlivé příspěvky threadů.

zpětné upravování příspěvku autorem.
souhlasim s hanyZem
Udělat fórum Pro ty, co neví, jak tvořit web apod. a udělat jim falešný odesílací formulář ;-) A pak bych jim nakecal, že se vlastní příspěvky nezobrazují.
jj Hanyz & Nipal to vystihli celkem good...
... a proto bude moderátorem ;) Teda, na moderování pokecu bych si ještě trouf'. Je dobré ukojit alespoň nějak svou touhu po moci... :))
Sakra, zase z toho děláme trochu offtopic. Tady se měly psát návrhy na nové fórum. Aby nás ještě Richard nesmáz...
zdravim! po dlouhy dobe sem zase tady a koukam ze ste si na me vzpomneli - dik hanyZi, jsem potesena:) co se tyce noveho fora, rozhodne bych nejak VELMI VIDITELNE umistila v kazdy sekci FAQ - v tematu HTML napr. "co je to index.html a kam ho mam nahrat", v Podpore treba "WZ zase nejede / jede moc pomalu" nebo "Zrusili mi ucet, jsou to " apod. Nejsem si moc jista, zda by to pomohlo (zvlast v tom poslednim pripade:D) ale myslim, ze neco takoveho by tu byt melo. S vecne nespokojenymi uzivateli, kteri tady prudi, by to nic nezmenilo, ale zacatecnikum by to usnadnilo orientaci a tem kteri odpovidaji zase usetrilo cas:)
Napadají mě nějaké uživatelské profily. Takový ten přehled informací o registrovaném členovi. Mohly by tam být základní věci (homepage, mail, ICQ, případně věk a další nepovinné údaje), kolik napsal příspěvků, kam psal naposledy, a tak... Ale kdyby s tím bylo moc práce, klidně se na to vybodněte :-)
jj takove udaje ktere vetsinou stene nevyplnuji :-))
Freya: Já bych rád zachoval jednoduchost phorum.org.
to rovnou muzou dat phpBB ;-)
Možná nějakých pár lidí, kteří se po dohodě (mikrohlasování) dohodnou smazat nějaký thread (např jeden navrhne smazání, pak se odhlasuje a případně smaže). Zejména příspěvky typu "Jak se to dělá..." následované "už jsem na to přišel..".

Možnost vypsat všechny příspěvky podle data bezohledu na skupinu, odpovím na co chci, zbytek si prohlídnu (jako kompletní novinky - stejně to vždycky procházím všechno)

Dříve popisovaná možnost konkrétně identifikovat zakladatele threadu (wz?), který s tím může dělat psí kusy (upravit, mazat)

NEKOMPLIKOVAT.

Zbytek už byl napsán dříve.
Nechal bych to jak to je, protoze ty super slozity fora se mi vubec, ale vubec nelibi. Phorum.org 4ever :-)
Teras ma napadá, že vo FAQ sa dá nájsť n kľúčových slov.
Je síce pravda, že n->oo , ale ja to vidím na takých 10 až 20 (index.*, FTP, phpBB, Obrázky, .... )
Tieto by sa mohli priamo v texte nahradiť, za odkazy smerujúce do FAQ, (poprípade by pred nimi mohol nasledovať ešte odkaz [všetko o])
napr:
....Co je to ten <a href="http://www.webzdarma.cz/forum/find.php?keyword=index&.....">[vše o]</a><a href="http://www.webzdarma.cz/forum/FAQ.php?keyword=index&.....">index.html</a>?

No a keďže neprispievam často, tak by som uvítal, keby pri zobrazení príspevkov boli nové označené, aby som vedel kde som naposledy skončil.
V takom píp je x hodin, alebo ITALIA a G-Mail je dosť problem nájsť "stratenú niť".
PMSN (IMHO)
Mně chybí třeba možnost už v tabulce se seznamem vláken vidět, nejen kdy, ale i kdo přispíval jako poslední.
Stanley_B707: to by právě chtělo ty profily uživatelů, které by si i pamatovaly poslední příspěvky... bhžl s rostoucím počtem vláken by se to začínalo šíleně plnit. takže bych spíš dal poslední časy návštěv toho kterého threadu (jak vidíme to "nové") a podle nich ty novější příspěvky ve vlákně označil.

Klíčová slova... aby se to nezvrhlo v oklíčování každého slova ve zprávě (např. <a href="http://mapy.seznam.cz">kde</a> <a href="http://google.com">najdu</a> <a href="http://root.cz">kořenový</a> <a href="http://kompost.cz/kartinki">adresář</a>?)

Profily uživatelů... ještě avatary a mohli bysme rovnou navrhnout phpbb ;)

Mno, tak jsem vám to zkrytyzoval, teď máte příležitost zase vy ;)
no fuj - zkrytyzoval ;)
Jinak to je fajn, ale pokud najedu třeba do fóra HTML, tak po chvilce ani nevím, že v něm jsem (občas tam lidi dávaj věci, který patřej jinam), ale hlavně to tam není napsaný, že to je fórum HTML.

Petr
<HTML>>ale hlavně to tam není napsaný, že to je fórum HTML.
- je to v titlebaru</HTML>
Teda, návrhů je tu spousty, to aby si admini vzali 2 roky prázdnin ;-) Sám radši nic navrhovat nebudu...
Ale jedna věc tu zatím nezazněla. Jaký je návrh právě adminů, co chtějí/budou měnit?! Abychom to třeba taky okomentovali nebo přidali "zlepšující návrhy" resp. kritiku :-)