Adobe Photoshop 7.0 cz

No tak spoustu místních webdesignérů ho tu používá ...

Tak byste mi možná mohli poradit k na netu sehnat nějakej ten návodík, nějaký tipy a triky atp.

Díky
Když jsi byl schopen ukrást Photoshop, tak si někde slohni i návod....
Kup si knihu. Prodávaj jich spousta o Photoshopu.
Nebo grafika.cz Tam jsou určitě nějaké tutoriály na Fotošop...
GIMP! (-:
S chutí do flejmu a půl je hotovo! :D

PSP!
grafika, fuj fuj fuj bezte s tim ode me dal
hanyZ:

PSP = Photoshop ?
PSP=Paint Shop Pro
No, ja sice delam sem tam (nejake ty pixelove tahanice) ve photoshopu, ale kdybych pracoval, tak PS neberu, protoze je drahej a radsi si koupim PSP9 za nejaky 3-4k, pak si jeste koupim neco jako Corel (5k) na vektorku a jsem spokojen a grafika je v luftu.
PSP budu muset zkusit. Ten je tuším taky free, že?
#lama: Docela souhlasím. I když já používám pořád PaintShopPro 7.01. Od 8 nahoru se docela zásadně změnilo ovládání a já zatím nemám čas ani chuť si na něj zvykat. Připadá mi, že se snažili ještě více přiblížit Photoshopu i co se týče ovládání, na což jim seru.

PSP je každopádně nepřekonatelný, co se týče poměru cena/výkon. Nakonec i ty fotošopí pluginy a filtry v něm vesměs fungují...
A do GIMPU si je můžeš klíďo psát sám. A poměr cena/výkon = 0 neboť nula dělená čímkoli je nula. Jak je na tom PSP?
Marek: PSP není free. Stojí bratru 4 tácy, což je za graf.program směšné. Navíc umí <strong>téměř</strong> tolik, co photoshop. Free je tuším verze 3 nebo 4, ale ta nic neumí a je to taková podstatně luxusnější verze malování:)

O tvém Gimpu se nehodlám hádat. Já mluvil o poměru cena/výkon na platformě Wokňousové. A o nějakých portech Gimpu do Win taky nechci slyšet:) Věřím, že je Gimp vyspělý program, ale já jsem zvyklý na PSP a dělám na Winďuchách.
HandyZ: rýpnu si - je GIMP port na wokňousy a slušný. Ale máš pravdu. Ať si dělá každý v čem se mu dělá dobře. Ono v 99,5% jde setejně o změnu velikosti, nějaké ořezání maximálně vyladit barvy, možná vyrobit tlačítko s průhledným pozadím... Na to stačí kde co.
Jo GIMP, je ze zdarma produktu to nejlepsi. Na webovou grafiku je z tech levnych nejlepsi asi Paint Shop Pro, delaji v nem i profici jako Jan Brasna (alphanumeric.cz) apod. Za tech par tisic je to opravdu smesne, stejne jako treba Corel na vektorovou grafiku.