wz.cz vs fbi.cz

Co rikate na hosting na fbi.cz ? Ja myslim, ze ba to mohl byt konkurent wz.cz ;-) . Misto: 200MB , a to na 3 domeny 3 radu (vyber je myslim ze8 domen (podivne se tam nachazi i webzdarma.info)) .Mysql + php , sice tam neni asi zadna jina podpora nez na mail (zadne forum) Maji tam ten servr celej nejakej dobre rychlejsi nez nawz (se mi zda).

Pridej te vase nazory ke srovnani ;-)
Mě by nejdřív zajímalo, co mají společného bývalí provozovatelé (kteří bez jakýchkoliv cirátů a upozornění činnost tohoto serveru letos v květnu ukončili a všechny prezentace bez upozornění kdekoliv kohokoliv smazali) a nynější. To se na stránkách jaksi nedozvím, stejně jako proč to bylo obnoveno, jak atd...
hmm, to by me taky zajimalo, tedkom najednou , jako by to nikdy predtim neexistovalo...
jen z toho co tu ctu se dost lidi odstehuje na fbi protoze nabizi neco podobnyho jako horst fuchs, ale za par dni jsou zase zpet .. mozna maj hodne zajimavy nabidky, ale mne pripada ze je nezvladnou poskytovat .. (ale je to jen muj dojem, nekdy davno sem u nich taky zkousel hosting, ale stejne sem skoncil tady a sem spokojenej) .. btw mozna by bylo lepsi ptat se na webhosting na nejakym objektivnejsim foru, nez zrovna tady na wz :-)
Třeba to opravdu bude konkurenceschopné, pokud je to opravdu nějaký nový tým, který se bude snažit nevstoupit 2x do téže řeky, ale to se rozhodně nepozná po 4 dnech provozu :-) AFAIK zatím ani nevydali žádné oficiální prohlášení o spuštění, minulosti, důvodech, cílech, prostě nic.
fbi reinkarnováno? To je něco :)
Konkurent by to být mohl, záleží, jak to bude vypadat při provozu.
Koukám, že chtějí konkurovat. Nabízejí tyto domény II. řádu:
borec.net
mysteria.info
fbi.cz, kgb.cz, site.cz
muzika.cz

a taky webzdarma.info

Podobnost čistě náhodná, že
Ještě by se šéfík mohl jmenovat Mýra ;)
> Ještě by se šéfík mohl jmenovat Mýra ;)
LOL :D
<HTML>>Ještě by se šéfík mohl jmenovat Mýra ;)
- :)))))))</HTML>
já jsem hlavně zvědavej, jak dlouho jim to zase vydrží, protže nabídku maji docela unbelievable
Maj vysokou padavost.
Však je jeseň, nie ?
?:-D
webzdarma.info... to nemyslej vážně! taky by nemusel konkurent hrát tak nefér. Jsem zvědav, jak dlouho jim taková doména vydrží.
no neni to tak bezkonkurenční. 200MB je sice hezkejch, ale tak na skladování odpadků. málokdo to skutečně dokáže využít. Já mám tady svejch 12% nebo kolik. No ono na těch mejch stránkách toho tolik neni :-)). Ale prostě informace všeobecně nejsou tak objemné, jako třeba fotogalerie a další podobné... Jediné, co mě na té nabídce skutečně zaujalo byl antispam, antivir a IMAP protokol. To jsou skutečně dobré věci, které tu chybí.
Majkls:

Když si tam dáš několik ukázek videa, tak 200MB bude fuč raz dva.

Petr
jj odpadky. dyť to řikám...
Majkls: ale treba ukazky svyho vlastnich videi treba z vlastnihc konzeru...to odpad IMHO neni...
No, jestli budou mit moderatora Rycharda... ;-)
A musej mit forum, kde bude:
Sojcoves
Freia
&lama
Petrs
apod. :)
Dale treba:

LanýŽ
Pojzoner
Kajmls
Hňýpal

:-)
> LanýŽ
LOOOL! peknez hanyZ :D
:D ROFL
Poisioner by mohl byt hodne prekroucen na:
Pies' owner, jen by se trochu zmenila vyslovnost.
lol :-)