V poho, mám rád aj airbussy.
(kedysi som používal StB ale mi tam stále dávali Š)
počuj "el Laechim" ty si španiel?
počuj "el Laechim" ty si španiel?
Nene, moje jméno je původu francouzského.
2meek ?
Toník (ide tu o podobnosť nickov, čistě náhodnú s fbi)
Šťovík ?
vs. hnizdecko-hosting ;-)
Tam maji 250 MB, 50 MB mail, 50 MB mysql, vytváření domén 4. řádu, bez reklamy, ASP, PHP, 50 MB firebird, POP3, BACKUP, FTP, 1 GB trafik, technická podpora (ICQ, Telefon, E-mail), HTTPS. Jenom pro vyvolené projekty :D
čvachta nám odešel, to je mi fakt líto :)
>> Tomík. Čekám návrhy.
>>2meek ?
>>Toník (ide tu o podobnosť nickov, čistě náhodnú s fbi)
>>Šťovík ?
a co teda udelate se mno? je, to bude krasnej zmatek, Tomík vs. Tonik a co z toho bude a vubec...
teda ono je to zmatek uz ted, se kolikrat leknu, co jsem kam napsal, ze o tom nevim ;-)
>>Toník (ide tu o podobnosť nickov, čistě náhodnú s fbi)
Bacha na to to je Tomíkovo dvojča z paralelnej dimenzie fbi/like wz/
Tvoje dvojča sa tam volá Tomík.
>>A musej mit forum, kde bude:.... tam to niekde začína
Chvojkovec
Pichael Me
Spreya
SuckerXXX - suXis
Típal
a nebijte mě jóó
Třeba tam taky straší Pokeflaster
Hele, já už jsem na tom zaregistrovanej, možná i ze serveru webzdarma stránky dám pryč. :-) Che, webzdarma je na ...
Johny: No jestli Pavel odejde k FBI (BFU?), tak se mi zhrouti celej svet :-)))
<HTML>To Pavel: Jestli to udelas, tak si Mira rovnou otevre stanek se zmrzlinou</HTML>
Kopečkovou, nebo točenou? :-)
Točená rulez! :)
Jestli odejde Pavel k FBI, tak já odejdu k CIA...
Kopečková rulez, točená sux :)
> http://princeofpersia.wz.cz/
Ta hudba na pozadí je mi nějak povědomá :)
Kopečková zmrzlina? Ty musejí být nejméně dvě, a to paralelně a ještě ke všemu nemrznoucí, ale příjemně hřející... mno, koukám, že už jsem dost off topic (a za chvíli bych byl v @#$!). Dobře - nejradši mám citronovou a hned po ní mám nejradši šmoulovou ;-b
hanyZ: A já k Britům. Moje telefonní číslo na mobil by jako přihláška k nim mohlo stačit :)
Šmoulová zmrzlina ve mně vzbuzuje nesmírnou úctu ke zmrzlinářům, protože mně samotnému se ještě nikdy nepodařilo šmoulu chytit..
citronová wládne
citronova je dobra do vedra, osvezi, ale nejlepcejsi je vanilkova (BILA LIGA BILEJ JEZDEC bili cosi..)
Tenhle hosting jsem zkoušel a sice to fachá rychlejš, ale zato tam mám problémy s gd > některé fotky s JPEG2000 to nedá, což tady na webzdarma jede v poho.