Pro autora www.pokemon.wz.cz

Prosím prozraď mi tvoje heslo
ROFL LOL
Pokemastere, prozradíš mi plz tvoje heslo? chci tě smazat, tak šeredně stránky jsem ještě neviděl.
Nedělej si legraci
Tak si ji nedělej ani ty ;)
Indoš?!? LOOL, vás pustí o sobotu do školy nebo co? Nikdo ti to heslo NEDÁ.

Heslo se NEDÁVÁ, NEDÁVALO a NIKDY NEBUDE!
Hele třeba je to novej typ hackerstvý... někdo hesla typuje, někdo se ptá webmastrů...
lol
Tak něčemu takovýmu se říká "sociální inženýrství", ale jak pojmenovat tuhle naivitu, to opravdu nevím. Fakt je, že ho používají největší ubožáci, který technice jinak vůbec nerozuměj, ale pak se považujou za "the best" crackery... Místo toho jsou to ale lamy a vel-bloudi.
Sociální inženýrství je pro hackera asi nejlepší, nejúčinnější a nejsnadnější způsob, jak získat od dané osoby důležité údaje. Sází na naivitu a důvěřivost jedinců i na neznalost některých technologií. Hacker se většinou tváří jako administrátor služby, jež užívá uživatel a jehož heslo chce získat. Opravdý mistr - narozdíl od této lamy - se chová věrohodně, aby byl podfuk těžko odhalitelný. Často falšuje i hlavičku emailu. Nic nového pod sluncem, nejlepším v oboru soc. inžinýrství byl Kevin Mitnick.
"heslo"
Socialni inzenyrstvi r0x.

------------------------------
ypkis@rulor.com
http://ypkis.rulor.com
------------------------------
Pokemaster: Nípal si nedělá legraci, ty tvoj stránky jsou fakt nepěkné.
>>Prosím prozraď mi tvoje heslo
hahaha! hehehe!:D

>>pkmn.wz.cz
hihihi! hohoho!:D

tak tohle mě rozesmálo skoro tolik, jako když mi dneska někdo říkal, že brousil umakartový jádro a byl u toho celej od sádry:D
Myslela jsem, že ty stránky vypadají jako po zásahu tornáda jenom v Mozille, ale mýlila jsem se...
Pozor, máme tu čest s webovým dadaismem v ryzí podobě! :-)

Řekla bych, že tohleto je naschvál. Kdyby byl autor vlákna fakt tak střelený, aby se ptal někoho na heslo, zeptá se ho třeba mailem.

Mimochodem, v anketě o nejlepší typ Pokémona chybí možnost "mrtvý" ;-)
MUHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAAAHHAHH ROFL LMAO LOL
>> Prosím prozraď mi tvoje heslo
To si z nás asi jenom dělá srandu. :-)

>> http://pkmn.wz.cz
To je teda děs! Možná má ale autor rád chaos. :-)
„Charmandře jdi,“říkám,teď ty Bulbasaře,říká kluk. Charmandře:škrábání,Bulbasaur to ustál a používá náraz, Charmander to ustál. Carmander použil škrábání a tím porazil Bulbasaura. Moje jméno je Gary,řekl kluk.Tady máš 300 Kč jako odměnu za vítězství.

:DDD
Taky dobrý:

Návod na R/S
Na začátku vy lezete z náklaďáku y Literoot Town.Jdete do svého pokoje a nastavíte si hodiny.

Toť celý návod :-)))
Řeknu jim, JendaLinda, mně se na tom nejvíc líbí ta krásná vazba "vy lezete" a předložka "y". Podobné humáše produkuje na internetu téměř každý puberťák. Takový člověk místo češtiny kecá vzadu ve třídě s kámošema a místo čtení knih sedí u kompu. Prosím, je to věc těch náctiletejch - ale takhle se česky prostě nikdo nenaučil :( a nenaučí :/

Jak já z většiny nenávidím McDonald, Addidas a americké filmy...
odkazy - http://www.pikachu.cz/

lol omg dobrá mjůzik wtf
milster: Super povídka ;))
>lol omg dobrá mjůzik wtf
Nic proti, ale metal je metal :^)
Ono to i hraje? O co já s mozillou přicházím.....
Tak jsem si to zase pořádně pročetl a prošel.
Pokemaster! Neumíš číst? To je pro Janču!
Náhodou, kdybych zabrousil do svých archívů, tak bych vyhrabal i všechny obrázky pokémonů. (-;