Těch já mám kolem sebe :-D
>>*Čvachta*
skus www.libimseti.cz
(ďalšie až po 22:00)
Prosím, neměňte téma (nadpis). Já bych z toho opravdu nechtěl dělat pokémony (pikachu, pichu, napichu)
Stanley_B707: koukám, že ascii art ti jde skvěle :D a čím mám vyříznout tu pilu?
Ja som Nadpis iba vrátil do pôvodného stavu (s istými upresneniami).
>>a čím mám vyříznout tu pilu?
Ctrl+C (Ctrl+ins) nejde?
Nípal>>
Mám kľúčový problém, aký je kľúč na http://nipal.wz.cz/clanky/srpen04/mince.html
Díky, pilku mám konečně venku, ale když najedu na ten klíč, tak je na něm díra od pilky, takže nejde vyříznout celistvý :(
nieje ten kľúč náhodou možné vyrazať na viac pokusov (po častiach) a potom
ho zlepiť do hromady?
Ty mince jsou opravdu jednoduché. Až se divím, že to zatím nikdo nevyřešil :D (teda já to vyřešený mám)
Ale ona tam bude chybět stále stejná část a tu já nikdy do kupy nedám!
>> mince
ja to mám tiež vyriešené (a pre funousa som dal primitívne riešenie)
>> kľúč
skús nájsť inú pílku, alebo skús vyrezať ten kľúč tak ako tú pílku.
a, už jsem našel řešení! stačilo to trochu posunout posuvníkem, a klič je vidět celý (scroll myši prostě čistě náhodou skákal na stejné místo). takže jsem jej vyřízl. a teď mám problém - ten klíč tam sice jde vyrazit, ale zámkem nejde otočit a protože byl ze skla (monitor je ze skla), tak se mi v tom zámku asi zlomil a nejde tedy vyndat celý :-| Čo teraz?
No to si teda po..al
mal si si najprv urobuť odtlačok do hliny a z nej si odliať kovový. ?:-)
Teras máš s toho kľúča 3D Puzzle 1.000.000 (ak ho z toho zámku nejako dostaneš) ?:-(
Promiň, moje chyba. Pakliže je ale na tak malé kousky, jdu zkusit metodu "vysavač" ;) ... zabrala :) Z čeho vyřežu další klíč?
skús "Back button" možno je niekde v "history" ešte nejaký zapamätaný inak si v míse (http://hanyzpage.czweb.org/guestbook/index.php?idprispevek=2)
>>mince:
Mám řešení.
>>klíč:
Na WZ nejsou klíče z důvodu bezpečnosti povoleny.
<HTML>>>Prosímvás potřebuju klí č nemohli by jste mi ho sehnat?
- mohl, ale seru na tebe a tento thread smazu</HTML>
Richard: Presne tak... Kdyz uz by se nemelo tohle mazat, tak co teda?
Jeden klíč o dpásu cudnosti si vzal rytíž s sebou na draka. Ale drak byl lepší, tak rytíře sežral. Jediná možnost jak dostat klíč je vzít si nějaká fidlátka a kuchnout draka. Hodně štěstí...
P.S. sis myslel, že to vyřešíš skleněným klíčem, jo? Cha! (-;
2Marek: a nebylo by lepší projímadlo? (tedy samozřejmě jen pokud by drak spolupracoval)
zakhariash Ghent: :-D to mě nenapadlo! To je dobrý nápad. Nípal, sežeň projímadlo a máš klíč! Chachá!
A ještě si sežeň magnet, abys ten klíč v tom sajrajtu našel a nemusel se v tom dlouho hrabat. :-)
Zkusil bych se mrknout na televizní magazín "Klíč" na ČT. Třeba tam najdeš odpověď na svou otázku... ;)