RAMMSTEIN

co si o nich myslite?
Pohoda
videls nakej jejich koncert ja videl jak byl v alobalu a pak se zapalil a taky tam vyskocil v nakym gumovym obleku :-) kdyby nezpivali tak bych bil rek ze to je blazinec na vejlete... ale hudba je to super
Ne-e. btw bil a byl..
>Ne-e. btw bil a byl..

Ono je tam těch chyb víc...

A Rammstein jsou IMHO dobří, až na tu němčinu. Asi jsem rasista, ale nic kromě angličtiny a češtiny se mi v muzice nelíbí.
Němčina k nim sedí. Hudebně už se mi oposlouchali, ale texty si pořád ráda přečtu, jejich koncerty a větší část klipů jsou originální záležitost.

Proč ten hudebně-jakyzkový rasismus? Poslouchám hudbu v češtině, anglině, norštině, němčině, latině a pár dalších jazycích, a každý z nich v sobě má nějaký druh krásy. Jediné, co se mi nelíbilo, byl islandský punkrock, ale to bylo spíš tím hudebním stylem než jazykem :-)
Jo RMS uz davno nepisou jako za mlada. Album Herzeleid (to prvni) je majstrstik, koncerty maji super, ale tim to asi hasne :{.

Jo holt tezka komerce, je to dneska spatny. Kdyby se drzeli ve stylu, jako bylo ukovano Herzeleid, poslouchal bych je do dneska. Jenze jak se bratrickujou s Korn a delaji vselijaky remixy, je to humus.

Jinak jsem na nich vyrustal.. a Herzeleid obcas jeste grindnu (a rad).
Herzeleid mám určitě radši než Sehnsucht, ale ani jedno z nich nemá na Mutter. Mutter je taková atmosférická a umělecká, zatímco Herzeleid inklinuje spíš k nějakému tvrdému technu a není technicky ani zdaleka tak vymáklé jako pozdější tvorba (a hlavně Till tou dobou ještě neuměl moc zpívat :-) ).

To nové jsem neslyšela celé, hodnotit to nemůžu...
Já si Rammstein sem tam poslechnu, ale němčinu a němce nemám rád tak obecně. Připadají mi... nevím. Moc kulturní? Fakt nevím. Němci mi připadaj jako strašní svatoušci. Vím, že je to nesmysl.
2pat ja tak nesnasim ČJ že na ní ůplńé kašlu sem tam z cj hrabu naky dvojky trojky ale jak je dyktát tak bez šance za pět
Rammsteinijsou skoro tak dobri jako Landa.
Landa je z nich hlavně tak hotovej, že to je skoro patologické ;-)
vymyslete nejaky rym na landu :)
adamson> "landa je buh" se nepocita melo by se to rymovat :}
Landa je panda? Landa plandá, je to sranda?
Landa? Je s nim sranda.
Lepší než Landa je Red Panda!
Bavily se kšandy skinheada Landy,
že zažily spoustu srandy,
Spolu s fandy Petra Jandy,
na výletě v Dundee,
popíjeli brandy...
... a mlatili a mlatili
do ciganu bandy ...

:)
:)